Annons

Annons

Pasteller, mässing och grönska – så ser våren ut hos Zara Home


Pasteller, mässing och grönska – så ser våren ut hos Zara Home

Zara Home har släppt sin vår- och sommarkollektion som får oss att längta efter varmare dagar. I vår kommer vi inreda med pudriga toner, lyxiga mässingsdetaljer och många gröna inslag.


Vårkänslorna börjar smyga sig in i hemmet tillsammans med ljuset och nu har många av budgetkedjorna släppt bilder på vårens inredningskollektioner, bland annat Jotex, Granit och H&M Home. Även Zara Home har släppt ett smakprov på vad som väntar oss i inredningsväg i vår och kollektionen rimmar väl med de inredningstrender som spåtts ta över 2018.

Annons

Vår- och sommarkollektionen, som finns i butik redan nu, går under namnet In Bloom/Florist Collection och hämtar tydligt inspiration från södra Frankrike, blommor och gröna blad.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

Våren på Zara Home går i pasteller, gröna toner och lyxiga mässingsdetaljer. Ljusa nyanser av rosa, grönt och blått kombineras med jordnära färger och naturmaterial. Den avskalade helheten får en lyxig finish i mässingsdetaljer som finns i såväl krukor och små prydnadsföremål som i soffbord och lampor.

Läs också:

Vårens 9 största inredningstrender – enligt Formex

Här är våren på Åhléns – 12 utvalda favoriter ur kollektionen

Våren på Ikea är här – tjuvkika på årets nyheter

DELA (45)
PINNA (21)

Annons
Annons

Annons

Laddar