Annons

Annons

Volang bjuder in till ett pastellfärgat chokladbollskalas!




Vem gillar inte chokladbollar? Precis!

ELLE Decorations toppbloggare Volang har därför lägligt till helgen tagit fram 5 olika varianter på den gamla älskade klassikern! Allt inbakat i ett pastellfärgat kalas.

Annons

Perfekt baktips inför helgens fikamys!

Photo: Jessica Silversaga

Låt kreativiteten flöda när du bjuder in till fika. Med hjälp av vackra koppar, hemgjorda vimplar och färska snittblommor kommer du långt.

Photo: Jessica Silversaga

Fyll dina koppar med pastellfärgat strössel och placera chokladbollarna i.

Framhäv pastellfärgerna med enkla svarta fat för extra effekt.

Photo: Jessica Silversaga

Fyll ett glas med strösocker och sätt dina cakepops i glaset. Fint och praktiskt när du ska bjuda på fika.

Photo: Jessica Silversaga

Gör dina egna färgglada vimplar genom att klippa ut en flagga från valfritt papper och limma fast på en tandpetare.

Photo: Jessica Silversaga

Servera dina chokladbollar på ett fat med skedar. Vackert, festligt och praktiskt.

Vill du testa en nyttigare variant av chokladbollar i helgen så kommer tipset på en raw food-variant gjord på nötter och dadlar här.

Ingredienser

20 st färska dadlar

2 tsk vaniljpulver

1/2 dl grovhackade cashewnötter

1/2 dl grovhackade mandlar

2 1/2 dl fiberhavregryn, alternativt vanliga havregryn

4-5 msk kakao

1 koppar espressokaffe

1 nypa flingsalt

Gör så här: 

1. Börja med att kärna ut dadlarna och släng bort kärnorna. Lägg dadlarna i en bunke.

2. Tillsätt övriga ingredienser och mixa med en stavmixer.

3. Forma till runda bollar och rulla i kokosflingor eller pärlsocker (jag rullar hälften i kokos och hälften i pärlsocker).

4. Ställ in bollarna kallt innan servering.

Kika in hos Volang för daglig inredningsinspiration! 

DELA (0)
PINNA (1)

Annons
Annons

Annons

Laddar