Annons

Annons

Vinklar & Vrår är tillbaka!
Vinklar-&-Vrår-Uppmärksamma läsare har säkert märkt att vår bloggare i Köpenhamn, Emma Busk på Vinklar & Vrår, är tillbaka efter en tids uppehåll. Vi har saknat hennes smarta tips och inspirerande bilder här på sajten och tog chansen att göra en liten intervju.

Annons

Bild från Emmas besök på loppisen i det gamla B&W-varvet på en ö utanför Köpenhamn. 
EmmaBusk-sajten

Välkommen tillbaka Emma! Vad kan vi förvänta oss på bloggen framöver?
– Både stora och små tips på hur livet på liten yta blir behagligare och inspiration till dem som  funderar på att flytta till en mindre bostad. Blandat med lite vardagsbetraktelser och kuriositeter från min hemstad Köpenhamn.

Gilla ELLE Decoration på Facebook
Du bor väldigt litet, vad är dina absolut bästa tips för alla andra i samma situation? 
– När vi flyttade in i vår lägenhet för fyra år sedan trodde jag att allt handlade om att skaffa så bra förvaringslösningar som möjligt. Jag kunde komma hem från IKEA med olika lådor och korgar och sen inte veta vad jag skulle stoppa i dem. Nu vet jag att det snarare handlar om ha färre saker. Det låter kanske trist, men färre saker innebär en hel massa mindre krångel när man bor på liten yta. Sen är det skönt rent själsligt också.

Vad ser du mest fram emot den här hösten? 
– Att jag äntligen (förhoppningsvis) kommer att ta körkort. Jag är en cykelmänniska in i märgen och har aldrig känt att jag haft behov av varken bil eller körkort i stan. En gång fraktade vi till och med hem en hel spis på cykel men det är väl kanske inte att rekommendera. Så körkortet är till för sådant, och en länge efterlängtad bilsemester med min man!
DELA (0)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar