Annons

Annons

Trendspaning: Mode + inredning = sant!Mer än någonsin ser vi hur mode och inredning närmar sig varandra. En trend vi älskar och gärna ser mer av!


En trend som blir tydligare för varje vecka som går är att inredningsvärlden mer och mer bjuder upp modevärlden till dans. Vi ser hur namntunga modeskapare gör kollektioner för stora designföretag, men även hur modeföretag allt mer tar in inredning i deras sortiment. En spännande trend vi följer med glädje!

Annons

Bara några exempel på trenden är modedesignern Martin Bergströms kollektion Svärtan för Ikea, grundaren av modeföretaget Hope Ann Ringstrand som är aktuell med den nya möbeln Coat samt Stockholmsbaserade Hems samarbete med modeskaparen Arthur Arbesser i form av två nya plädar.

Se alla samarbeten nedan:

Ikea-svartan-Martin-Bergstrom

Martin Bergström är aktuell med kollektionen Svärtan för Ikea som lanseras i butik i början av september. Foto: Ikea

arthur-arbesser-hem

Plädarna Stripe Throw och Arch Throw är inspirerade av 30-talsarkitektur och geometriska mönster. Plädarna presenteras i flera spännande färgkombinationer, tillverkade i lammull respektive nyzeeländsk ull.

ann-ringstrand-hope-stol

Ann Ringstrand kombinerade en stol med möjligheten att hänga av sig kläder och accessoarer och designade den vackra möbeln Coat i björkplywood. Finns i limiterad upplaga av henne själv eller hos Svenska Station.

DELA (40)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar