Annons

Annons

Sobert och elegant i veckans drömhem
Internationell inredning med handplockad design, exklusiva materialval och generösa sällskapsytor. Veckans drömhem andas lyx och gör sannerligen skäl för klyschan ”ett hem utöver det vanliga”.

Annons


Foto: 
Jesper Florbrandt för Eklund Stockholm New York
Styling: Maria Kangärde

dromhem_vardagsrum

Ljusgrå väggar, ljusgrå, skira gardiner och ljusgrå ryamatta – det skulle kunna bli väl platt. Men icke när några designklassiker får bilda färgklickar i vardagsrummet. Eames gungstolar för Vitra finns hos till exempel Svenssons i Lammhult. Den organiska soffan är ett praktfullt blickfång, Pierre Paulins soffor för Ligne Roset känns snarlika. Virkade sittpuffar hittas hos till exempel Loob Design eller på Casalis, Nordiska Galleriet. Kasthalls matta Moss är en underbar matta att sätta upp på önskelistan. De vackra pardörrarna med speglar finns kvar.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

dromhem_kok

Vilka ytor, vilken renhet! Ljusgrå luckor i ek med integrerade vitvaror från Smeg. Matplats med rum för upp till 12 personer. Fantastiskt matbord från Piet Hein Eek, finns hos NK inredning. Från köket når man till den privata terrassen som har eftermiddagssol…

dromhem_sovrum

Nästan som ett hotellrum! Samma ljusgråa väggfärg som i vardagsrummet. Egenbyggd sängram ger en naturlig avställningshylla. På den står bland annat inramade hundposters från Lisa Bengtsson, små tavlor och fotografier. Ombonad med många kuddar, kika efter liknande hos till exempel Elce Stockholm.

dromhem_sovrum_badrum

Såsom i en spegel! I sovrummet står ett superexklusivt sittbadkar, klätt i silver. Läckra dylika hos Poggenpohl eller Boffi. Kaxigt stilbrott med den 1700-talslika spegeln med ”fet” guldram på väggen ovanför. Tänd ett ljus, bläddra i en bok och koppla av en liten stund.

dromhem_bokhyllor

Kul idé att bygga många små bokhyllor på väggen med hjälp av konsoler gjorda av böcker. Känslan blir att böckerna svävar på väggen. Köksluckor i massiv ek, målade i grå toner. Underbar arbetsbänk i kalksten. Tala om sobert!

dromhem_uteplats

Terrassen som tillhör våningen blir den där extra pricken över i! Loungemöbler med soffa, sittbänk och tre småbord är som gjorda för umgänge och långa kvällar. Liknande finns hos till exempel Slettvoll. Hållbara altanmattor finns hos Kilands mattor, även Rusta har sådana i sitt sortiment.

Vill du se fler bilder från hemmet? Här är hela annonsen!

Du kanske också gillar:

DELA (182)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar