Annons

Annons

Drömhem: Sekelskifte med trendigt kökI veckans drömhem på Hemnet samlas det bästa av två världar, sekelskifte och kreativa lösningar, i en och samma lägenhet! Det här får du inte missa.


Vi älskar inredningsinspiration och den här veckan kan vi bjuda på detta drömhem med maximal dos av just det. I den här galet vackra 1800-talstrean finns charm, karaktär och bevarade detaljer (som bara en sekelskifteslägenhet kan ha) – i kombination med kreativa lösningar och ljust trä. Bättre än så här blir det inte!

Foto: Janne Olander för Stadshem.

Varmlandsgatan Foto Janne Ohlander-

Hemmets hjärta, köket, är lika inspirerande som enkelt och genomtänkt. En av säljarna är arkitekt – och det syns inte minst just här. Här finns alla nödvändigheter i en sparsmakad version som vi bara älskar. Vi tycker extra mycket om de ljusa träslaget och hur öppen förvaring varvas med rejäla skåp och bänkar.

Varmlandsgatan Foto Janne Ohlander-8

Själva köksbänken löper endast mot en av väggarna vilket lämnar plats härliga sällskapsytor! Det välplanerade och snygga köket gör sig väl mot den vackra fiskbensparketten, stuckaturerna och takrosetten.

Varmlandsgatan Foto Janne Ohlander-2

I anslutning till det köket ligger det snygga, sparsmakade vardagsrummet. En minimalistisk möblering i ljusa färger inspirerar i all sin enkelhet.

Annons

Varmlandsgatan Foto Janne Ohlander-6

Tänk att få slå sig ner här efter en lång middag med en kopp kaffe, en bra bok och bara koppla av!

Varmlandsgatan Foto Janne Ohlander-7

I vardagsrummet finns en låg avlastningsyta i zink som bryter av snyggt mot det i övrigt ljusa vardagsrummet. Lägg också märke till fönstren som bidrar med ett otroligt härligt ljusinsläpp!

Varmlandsgatan Foto Janne Ohlander-3

Även i sovrummet fortsätter de ljusa träslagen att dominera – och vi älskar det. Det bidrar till en lätt och härlig känsla till sovrummet. Här har fönstervrån används för att skapa ett yteffektivt kontor! Smart och snyggt, tycker vi!

Varmlandsgatan Foto Janne Ohlander-5

Titta på detta då: ett snyggt barnrum! Platsbyggda skåp, en barnsäng på hjul och vackra fönster.

Varmlandsgatan Foto Janne Ohlander-4

Sist men inte minst – hallen! Lägenhetens rejäla takhöjd bidrar med en fantastisk luftighet som gör hallen lätt att möblera. Snyggt att originalgolvet tagits fram som bidrar med charm och karaktär!

Vill du se fler bilder från lägenheten? Kika in här hos mäklaren!

DELA (0)
PINNA (25)

Annons
Annons

Annons

Laddar