Annons

Annons

Veckans drömhem på Hemnet: Ombonad industri


Veckans drömhem på Hemnet: Ombonad industri


veckansdromhem_puff2

Kvarnholmen ligger precis vid Stockholms inlopp. Här har du en hänförande utsikt över Slussen, Saltsjön och Djurgården. Området är mycket populärt och har faktiskt en viss New York-känsla. Kvarnen Tre Kronor ligger här, den uppfördes i slutet av 1800-talet och är en mycket pampig byggnad. I de här kvarteren hittar vi veckans drömhem på Hemnet, en mycket väldisponerad fyrarummare med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och tre bra sovrum. Dessutom delar föreningen på en 600 kvadratmeter stor terrass med oslagbar utsikt. Lägenheten säljs av Fantastic Frank och här kan du se alla bilder.

Fotograf: Joakim Johansson
Stylist: Mimmi Staaf 

veckansdromhem_matplats

Annons

Ombonad industri. På den öppna aluminiumhyllan får flera av kökets utensilier plats. Runt det charmiga 1800-talsbordet passar lite mer moderna stolar. Stilen kompletteras med två rejäla industrilampor och en svartmålad tavellist som rymmer fina affischer och en kalender. De vackra kopparkärlen hänger framme på list.

veckansdromhem_hall

Industri light i hallen med en ”bygglampa” trådkorgar och aluminiumboxar för post. Vackert klinkergolv är lagt i hallen och går hela väggen fram till vardagsrum och kök där man valt ett plankgolv.

veckansdromhem_badrum

Lite större vita kakelplattor möter grå klinkers av mindre format på golvet. Ett nätt badkar på fötter har fått plats och uppskattas av stora och små.

veckansdromhem_sovrum

Klädda gavlar ser vi mycket av nu. Ger en ombonad lyxig känsla – som på hotell. Carpe Diem, Dux och Mille Notti har flera i sitt sortiment.

veckansdromhem_vardagsrum

Kul idé att ha ett brickbord och en puff som soffbord. Tavelväggar är stort nu. Det är en konst att hänga konst! Mixa barnens teckningar med affischer, grafiska blad, fotografier och klassiska tavlor. Charles occh Ray Eames klassiska gungstol för Vitra får sittkomfort med sköna fårskinn.

veckansdromhem_gasttoalett

Perfekt utnyttjad gästtoalett där det till och med får plats med en dusch med duschvägg som går att vika in.

veckansdromhem_kvarnholmen

Utsikten mot Saltsjön och Stockholms inlopp är inget annat en magnifik. Fantastiskt att få ta del av hav och natur och uppleva årstidens växlingar.

Se fler drömhem på Hemnet här!

Av Cecilia von Mentzer

DELA (69)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar