Annons

Annons

Drömhemmet: Naturnära och modernt sekelskifteDen här veckan föll vi handlöst för en ljuvlig sekelskiftestvåa med naturnära färgskala och moderna inredningsdetaljer! Det är veckans drömhem på Hemnet det!


Sekelskiftesdetaljer, välbevarade originalgolv, pardörrar, naturnära färgskala och modern inredning. Listan på alla saker vi älskar med den här lägenheten kan göras lång! Lägenheten på Mariaberget i Stockholm är verkligen helt ljuvlig, så ljuvlig att den tidigare har varit med i ELLE Decoration. Kika in så förstår ni vad vi menar!

Annons

Foto: Christian Olsson på Clearcutfactory för Husman Hagberg.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

Tavastgatan 24 foto Christian Olsson-

Lägenheten är en sekelskiftesdröm utöver det vanliga. Den är smakfullt renoverad och har en välbevarad charm och karaktär som gör att de moderna inredningsdetaljerna verkligen kommer till sin rätt. Vardagsrummet har ett vackert ljusinsläpp och originalgolven från byggnadsåret är riktigt snygga.

Tavastgatan 24 foto Christian Olsson-1

I vardagsrummet finns plats för både soffa och dagbädd. I anslutning till den vackra senapsgula soffan finns både kakelugn och platsbyggd bokhylla som förstärker lägenhetens charm.

Tavastgatan 24 foto Christian Olsson-2

I anslutning till vardagsrummet finns passage till sovrummet innanför de härliga pardörrarna. Vi älskar den vackra lösningen med att hänga upp två enkla byråer i trä på väggen. Det blir både en vacker inredningsdetalj och en skön kontrast till de höga golvlisterna och stuckaturerna i taket.

Tavastgatan 24 foto Christian Olsson-3

Väl inne i sovrummet löper den naturnära färgskalan och harmoniska känslan vidare. Här får en nätt pall och stol agera sängbord. Utöver detta en enkel bäddning och stilrena sänglampor! Svårare än så behöver det inte vara – och vi älskar det!

Tavastgatan 24 foto Christian Olsson-4

I köket finns gott om plats för stora sällskap och middagsbjudningar. Här stor rogivande inredning i fokus med bord i naturmaterial och vacker konst får vila mot väggen på ett spartanskt och uppfriskande sätt.

Tavastgatan 24 foto Christian Olsson-5

Köket är totalrenoverat 2014, men känns trots det så givet i lägenheten, trots att den är byggd på 1800-talet. Vi tycker extra mycket om de moderna, men stilrena köksluckorna och att det inte är inrett med överskåp. Det skapar en vacker rymd som får köket att kännas större än det är.

Tavastgatan 24 foto Christian Olsson-6

Sist men inte minst: badrummet! Helkaklade väggar och golv av carraramarmor. Lägg till detta stilsäkra inredningsval och en ljuvlig styling. Här skulle vi med enkelhet kunna spendera många, långa timmar.

Vill du se fler bilder från lägenheten? Kika in här hos mäklaren! Och vill du läsa mer om hemmet och ta del av ännu fler bilder, läs vårt reportage här

Du kanske också gillar:

DELA (102)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar