Annons

Annons

Drömhem: Elegant med trendiga tonerDen här veckan föll vi handlöst för denna eleganta hörnlägenhet med ljuvliga färger och modern inredning. Njut av veckans drömhem på Hemnet!


Välkommen till 155 enastående kvadratmeter som gjorde att vi stannade upp i flödet av ljuvliga hem på Hemnet. Här finns en magisk kombination välbevarade sekelskiftesdetaljer, trendig färgsättning och sober inredning.

Annons

Foto: Henrik Nero för Alexander White

Norrtullsgatan Vardagsrum Foto Henrik Nero

Vardagsrummet har ett fantastiskt ljusinsläpp från de två vackra fönstren med djupa fönsternischer som skapar ett härligt flöde i det stora vardagsrummet. Väggarna är målade i en vacker naturnära ton som skapar en sober och elegant känsla.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

Norrtullsgatan Vardagsrum-3 Foto Henrik Nero

Att våga inreda mer vuxet och elegant är en trend inom inredningsvärlden just nu och den här lägenheten är ett gott exempel på hur man kan lyckas. I vardagsrummet finns gott om plats för stora sällskap och ytor för avkoppling. Lägg också märke till pardörrarna som är målat i en diskret grågrön nyans och som leder vidare till såväl kök som ett ytterligare sällskapsrum.

Norrtullsgatan Vardagsrum-2 Foto Henrik Nero

Vi tycker extra mycket om den konjakfärgade sittpuffen och fåtöljerna. De gör sig väl till de naturnära väggarna, ljusinsläppet och fiskbensparketten. På väggen finns gott om plats för en maximerad spegel som bidrar extra till den eleganta känslan.

Norrtullsgatan Vardagsrum-4 Foto Henrik Nero

Från vardagsrummet leder en av de två pardörrarna vidare in till det exklusiva köket från Bulthaup. Här fortsätter den sobra färgsättningen som gör sig väl mot bevarade stuckaturer och takrosetten.

Norrtullsgatan Kok Foto Henrik Nero

Köksluckorna är i behandlad aluminium och har gott om förvaring. Köket bidrar till den exklusiva och eleganta känslan som genomgående syns i lägenheten. Vid matplatsen ryms tio personer och det ljusa träbordet löper fint i linje med det vackra fönstret. Vi tycker om de rejäla gardinerna som med all rätt tar plats i det snygga köket!

Norrtullsgatan Kok-1 Foto Henrik Nero

Längs ena väggen ser vi en snygg och praktisk variant på öppna hyllplan. Hyllorna är minimalistiska och helt ljuvliga i all sin enkelhet. I detta hyllsystem ryms såväl vackra stilleben som praktiska köksatteraljer.

Norrtullsgatan Arbetsrum Foto Henrik Nero

I lägenheten finns även ett praktiskt arbetsrum. Här löper den diskret grågröna nyansen vidare längs väggarna. Trendig dagbädd får plats längs den generösa bokhyllan och en matta i grafiska mönster skapar en härlig kontrast till den i övrigt sobra inredningen.

Norrtullsgatan Hall-2 Foto Henrik Nero

I hallen finns en platsbyggd garderob med inbyggt sittdel. Till detta ett schackrutigt golv i kolmårds- och carraramarmor.

Norrtullsgatan Hall Foto Henrik Nero

Här finns gott om plats att ta sig vidare mot kök, vardagsrum och en genomgångshall.

Norrtullsgatan Sovrum Foto Henrik Nero

Sovrummet är ett härligt avskalat rum med en tjusig naturnära nyans på väggarna. Här får konst och tavlor stå fritt på golvet – snyggt, tycker vi!

Vill du se fler bilder från lägenheten? Kika in här hos mäklaren! 

DELA (0)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar