Annons

Annons

Världens 5 häftigaste takpooler som tar din semester till en ny nivåTakterrass, pool och utsikt – tre av de mest fantastiska sakerna som finns. Och när de kombineras finns knappt ord för hur härligt det blir.


Resesajten Hotels.com har listat några av de mest populära hotellen i deras nätverk, utifrån hotellens takpooler. Och vi är helt överens om att vi gärna hade spenderat en dag eller tio på de här hotellen. Det här är våra fem favoriter:

1. Hilton Molino Stucky Venice – Venedig, Italien. 

Takpool med utsikt över Venedig, som har ett oändligt kulturellt utbud. Poolen med tillhörande bar är öppen mellan maj och september. Pris från 2 267 kronor/natten.

hilton1 hilton2 hilton3

2. Splendid Hotel & Spa Nice – Nice, Frankrike. 

Nice är en gammal stad där gamla katedraler till toppmoderna shoppingcenter samsas. Allt kan inte upplevas från poolen men när du trampat runt i Nice en hel dag är det härligt att avnjuta kvällen vid poolkanten. Pris från 1 619 kronor/natten.

Annons

Läs också: 5 drömmigaste balkongerna på Hemnet

nice1

nice2

nice3

3. SIXTY Lower East Side – New York, USA. 

För en stad som inte har särskilt många stränder är det extra skönt att kunna fly värmen och svalka sig. Den här takpoolen är omgiven av tropisk miljö och botten pryds av den kände konstnären Andy Warhol. Pris från 2 343 kronor/natten.

newyork1 newyork2

4. The Yeatman Hotel – Porto, Portugal.

Simma in i solnedgången i denna infinity-pool i Porto. Den kanske inte är den största, men utsikten över stadens hustak är verkligen storslagen. Pris från 3 257 kronor/natten.

Läs också: 7 bästa glassbarerna i Stockholm som alla borde besöka

yeatman1 yeatman2 yeatman3

5. Grace Santorini – Santorini, Grakland. 

Högt beläget på Santorini ligger det här härliga designhotellet vars evighetspool ger dig känslan av ett eget hörn i Egeiska havet. Pris från 9 049 kronor/natten.

grace1 grace2 grace3

DELA (195)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar