Annons

Annons

Våra favoriter bland Ikeas vårnyheterRekordkylan och snömassorna till trots är det hög tid att spana in vårens inredningsnyheter. Här väljer vi 7 favoriter ur Ikeas nya kollektion!


Nej, det är ingen vår i luften än men i inredningsvärlden börjar vårkänslorna redan spira. Nu visas nya vårprodukter upp på löpande band och det har blivit dags att kika närmare på Ikeas nyheter som släpps i början av februari. Här är våra absoluta favoriter ur den nya kollektionen!

Annons

Foto: Ikea

SKURAR_vaggklocka-ikea

Skir och ljuvlig spets möter industri i den här väggklockan i lackat stål. Extra fin och iögonfallande blir den mot en mörk bakgrund! Väggklockan heter Skurar och kostar 129 kronor.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

HAXORT_paslakan-ikea

2. Krispiga vita påslakan med en enkel grå rand – elegant och rustikt på samma gång! Häxört påslakanset för dubbelsäng kostar 499 kronor.

 

TORHAMN_kok_ikea

En av årets största trender – obehandlat trä – får maximalt utrymme med de nya köksfrontarna Torhamn, designade av Mikael Axelsson. Lådfront60x40 cm kostar 399 kronor, dörr 40×80 cm 449 kronor och lådfron 40×20 cm 269 kronor.

HARTE_LED_arbetslampa_ikea

Elegant och industriell lampa i trendfärgen blått piffar till vilken arbetsplats som helst. Hårte arbetslampa kostar 149 kronor och finns även i grönt.

vardagen_ikea

Den nya serien Vardagen gör vardagen lite vackrare. Den lilla glasburken med lock kostar 19 kronor och den stora 39 kronor. Karaffen, även den med tillhörande lock kostar 29 kronor.

ikea-hylla

Vägghyllan Falsterbo är en modern version av gammaldags kökshyllor och ger dina vackraste köksprylar en central plats i köket. Den kostar 799 kronor.

HOVSLUND_matta-ikea

Den mörkgrå mattan Hovslund har ett traditionellt grafiskt mönster och ramar in matplatsen på ett fint sätt. Pris 599 kronor.

DELA (87)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar