Annons

Annons

Danska stilikonen Pernille Teisbaek visar upp sitt tjusiga hem


Pernille Teisbæk uppskattar de stora ytorna i lägenheten i Frederiksberg. Trots att hon och hennes pojkvän bara bott här ett år känns det inbott och hemtrevligt. Vintageklassiker samsas med nyare prylar. Fåtöljerna PK22 av Poul Kjærholm för Fritz Hansen är den typ av klassiska danska möbler som Pernille älskar. Här kompletterade med mässingsbord och -lampa, de klassiska, byggbara ljusstakarna från Nagel och en Beni Ohrain-matta, bland annat.


Hon är en maktfaktor inom modevärlden och hennes inredningsstil är minst lika snygg som hennes klädstil. Välkommen hem till stilikonen Pernille Teisbæk i Köpenhamn!


Med över 360 000 följare på instagram är Pernille Teisbæk en verklig maktfaktor i modevärlden. Som stylist, moderedaktör och tidigare fashion director på The You Way har hon stenkoll på modets växlingar. Hennes stora lägenhet i stadsdelen Frederiksberg i Köpenhamn visar att hennes fingertoppskänsla även gäller inredning.

Annons

Stylist: Sidsel Rudolph
Foto: Ditte Isager 

Pernille_Teisbeak_12_portratt

Pernille Teisbæk tänker lika kring mode och inredning: allt blir bättre om man blandar. Hon var tidigare fashion director på The You Way, är moderedaktör och stylist och har 364 000 följare på instagram: @pernilleteisbaek. Hemsida: pernilleteisbaek.com

Hur skulle du beskriva din inredningsstil?

Jag tycker om att blanda nytt med vintage. Jag har en dragning till lite nedtonade färger och lägger sedan till detaljer som tillför färg eller som glänser. Det är precis som när jag klär mig: Jag kan ta på mig ett par färgstarka och glittriga stilettklackar och bära dem tillsammans med ett par slitna och bekväma jeans.

Pernille_Teisbeak_01_vardagsrum_livingroom

Kan du utveckla hur du tänker kring inredning och mode?

Jag tänker precis likadant när jag inreder som när jag planerar min garderob. Jag tycker om att skapa en blandning. Jag går inte bara till en butik eller designer, utan tycker om att hitta prylar lite här och där. Jag tycker lika mycket om att gå i inredningsbutiker och få inspiration som jag älskar att hitta nya kläder.

Pernille_Teisbeak_16_dagbadd_day_bed

Vilket är ditt bästa tips för att få det mysigt hemma?

Allt handlar om att hitta sin egen stil – i hemmet och i garderoben. Jag tycker att det är viktigt att hemmet är bekvämt. Det ska vara en plats att leva i och med. En plats som inspirerar, får en att slappna av och verkligen får en att känna sig hemma.

Pernille_Teisbeak_04_hyllor

Vilka är dina favoritinredningsbutiker i Köpenhamn?

Fil de Fer, Store Kongensgade 83a, Köpenhamn, fildefercph.com

The Apartment, Overgaden neden Vandet 33, 1 tr, Köpenhamn, theapartment.dk

H&M Home, hm.com

Beau Marché, Ny Østergade 32, Köpenhamn, beaumarche.dk

Pernille_Teisbeak_07_matplats_dining_room

Hur blir man framgångsrik som instagrammare? Några tips …

Uppdatera regelbundet – och ha kul!

Se fler bilder från hemmet i bildspelet nedan – och ännu fler i oktobernumret (nr 8) av ELLE Decoration!

7
Visa bildspel

/
...
Visa mer

DELA (42)
PINNA (13)

Annons
Annons

Annons

Laddar