Annons

Annons

Tom Dixon släpper ny kollektion – med kuddar och plädarEfter flera års fokus på blänkande metaller lanserar brittiska inredningsmärket Tom Dixon nu en textilkollektion med mjuka kuddar och plädar i en diskret färgskala.


Tom Dixon tar steget från möbler till mjuka material och den nya kollektion Super-texture är hans första djupdykning i textiliernas värld med vävning, sömnad och utsmyckning.

Läs också: Tom Dixon i samarbete med Bemz – designar överdrag till egna Ikea-soffan

Kollektionen består av kuddar och plädar i serierna: Soft, Deco, Boucle, Fleck, Check och Line i subtila färger som gör sig fina i kontrast till årets trendiga belysning i metall, marmor och inredningsdetaljer i glas.

Annons
Gilla ELLE Decoration på Facebook

  

I april i år uppmärksammades även Dixons samarbete med det svenska textilföretaget Bemz, då han presenterade sitt första designsamarbete för Ikea – ett sofföverdrag i långt, svart fårskinn.

– Vi har skapat ett överdrag med en extraordinär volym av långhårigt, svart fårskinn från Island för att förvandla soffan Delaktig från en vanlig Ikeasoffa till en Tom Dixon-skulptur av fårskinn, sa Tom Dixon då.

Läs också: Ikea visar upp lyxöverdraget till Tom Dixon-soffan – se bilderna

Du kanske också gillar:

DELA (30)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar