Annons

Annons

Till salu: En torpdröm utöver det vanliga!Nu drömmer vi om uteliv, om en egen täppa och om det perfekta torpet. Och du kan lita på oss, ELLE Decoration har förstås letat upp ett sällsynt sött litet hus mitt på den västgötska landsbygden.


Alldeles intill den lilla sjön Uppsalen en bit från Borås ligger detta lilla 1800-talstorp, en verklig kulturskatt. Platsen är naturskön, huset är omgivet av björkdunge och har sluttande gräsmatta på väg ner mot sjön. Vackert och tyst och med möjlighet till båtliv, bad och fiske. Mycket är original som det enkupiga tegeltaket, den rödmålade träfasaden, den blå dörren och skorstenen.

Annons

Foto: Jens Eliasson för Fastighetsbyrån
Styling: Bettys i Borås

Gilla ELLE Decoration på Facebook

torp_exterior

Att ta de få stegen upp för den gamla stentrappan gör att man verkligen känner historiens vingslag. Väl inne möts man av en supercharmig inredning. Småblommiga, romantiska tapeter pryder väggarna och på golvet ligger ett rustikt brädgolv. Den gamla murstocken rymmer både vedspis och öppen spis. Det är lågt i tak och runt fönster och dörrar är fodren extra breda, lite vinda och genuina. De 45 kvadratmetrarna rymmer ett rum och kök och bjuder på ett sommarboende utöver det vanliga.

Se bara på bilderna nedan!

torp_vardagsrum

torp_sovrum

torp_nattduksbord  torp_matplatstorp_vedspis

Vill du se fler bilder på torpet? Hela annonsen hittar du här!

Du kanske också gillar:

DELA (151)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar