Annons

Annons

Till salu: Paradvåning – inredd av barn
Inga vita väggar, inga vitlaserade golv. Den här unika paradvåningen går emot alla trender på Hemnet. Hur det kommer sig? Den är inredd och stajlad av barn!

paradvaning10

Det är den färgstarka inredaren Isabelle McAllister som fått i uppdrag att stajla femrummaren på 148 kvadratmeter vid Odenplan i Stockholm inför visning. Och hon gjorde det tillsammans med fyra barn som med sin fantasi, lekfullhet och kärlek till färger skapat en unik drömvärld mitt i storstadspulsen. fullproppad med ömtålig stuckatur, magnifika burspråk och vackra takrosetter.

Annons

paradvaning7

– Det här projektet var verkligen fantastiskt. Att få utforma en miljö som verkligen passar alla och få in galna roliga idéer som jag tycker att alla hem bör tillåta sig. Nyckeln för mig var ju just att lägga allt på en nivå som funkade både för säljarna och barnen. Att få in mycket färg utan att det för den delen känns som att man går in i lustiga huset. Och att hemmet funkar på riktigt. Att det inte bara är för att vi gjorde en film om projektet utan att det verkligen är behagligt och roligt att gå igenom hela lägenheten, säger Isabelle McAllister.

paradvaning8

– För att det skulle bli bra så är det många färger som används i flera rum alltså går igen. Och färgerna är ganska dova med vissa accenter. Vi bytte ju inte heller ut hela möblemanget utan använde mycket av de befintliga grejerna som fanns i hemmet redan men förändrade med färg. Och nu la vi dit många barnsliga roliga detaljer som tex hajen och skateboards på väggen. Men även om man skulle ta bort det så funkar färgerna i en mer ”vuxen miljö”. Kom på visningen så ska ni få se!

Lägenheten visas den 18 oktober och utropspriset är 12 495 000 kronor. Här kan du se hela annonsen. Hos Beckers kan du läsa mer om projektet och tankarna bakom, här kan du se en film. och på Isabelles blogg kan du läsa mer om hur hon tänkte när hon stajlade lägenheten.

Text Sara Ångström Burling

paradvaning1

paradvaning6

paradvaning5

paradvaning3

paradvaning2

 

 

 

 

 

 

DELA (281)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar