Annons

Annons

Svantes ledare: Hela världen på rad…
svante ledare
ELLE Decoration är en i allra högsta grad svensk inredningstidning! Det som gör oss unika är att vi har systertidningar i 27 länder! Sydafrika, Mexico, Japan, USA, Thailand, Norge, Turkiet, Frankrike … ja, runt hela jorden! Systertidningar som vi, precis som inom vilken familj som helst, delar namn, sammanhang och tillhörighet med. Det som förenar oss mest är förstås namnet – eller varumärket som det numera mest kallas. Ett varumärke som förpliktar och sporrar oss till att förmedla den bästa inredningsinspirationen till våra läsare – oavsett om  det är i Sydafrika, Mexico, Japan, USA, Thailand, Norge, Turkiet, Frankrike … eller Sverige!The 25 Editors-in-Chief

Annons

Mångfalden och den bokstavligen gränslösa inredningsinspiration vi oavbrutet ger och tar av varandra är en aldrig sinande brunn!

Det känns extra starkt som här, på Teatro Manzonis scen under designveckan i Milano i våras, när chefredaktörerna från nätverket är samlade. Vi har precis, inför hela världens samlade designelit, delat ut de 13 priserna i EDIDA – ELLE Deco International Design Awards.

Från Sverige fick designgruppen Front pris för Årets Möbel tillverkad av italienska Porro och från Danmark fick Vipp pris för Årets Kök i design av lika danska Morten Bo Jensen och Fritz Hansen för Årets Sittmöbel i design av spanjoren Jaime Hayon. Att vi är inblandade i tre av tretton kategorier säger en del om nivån på skandinavisk design. Men mest av allt berättar det om gränslös design – gränslös i ordets mest positiva och mångkulturella bemärkelse! Precis som vårt nätverk – ELLE Decoration!

Trevlig sommar!

 Svantes favoriter:

trädgården waldemarsudde

1. Om du bara ska köpa en enda trädgårdsbok i år … låt det då bli den här! Trädgårds- och krukväxtsinspiration som räcker året runt. Per Ranungs bilder är trädgårdsfoto när det är som allra bäst – ren fotokonst!Norstedts, 249 kr.

weleda-men-aktiv-duschgel

2. Den som en gång testat någon av Weledas helt ekologiska och naturliga hudvårdsprodukter blir fast – bättre finns inte! Den nya duschcremen för män är rent sensationell, 119 kr för 200 ml.

Ponny

3. Ponny – vas eller karaff – välj själv! Carina Seth Anderssons formspråk är så självklart att det bara är – jag älskar Ponny!Beställ genom Rädda Barnens webbshop – Design för Barns Rättigheter. Ponny kostar 590 kr varav hela 304 kr går till Rädda Barnen. Kan det bli bättre? Nej!

Snäcka

4. Skinande blankt fågelbad i sandgjutet aluminium. Mitt eget exemplar som har stått ute året runt i mer än 20 år är lika vackert, dock inte det minsta blankt, 1 680 kr, Byarums Bruk.

Följ Svantes inredningsbestyr i nya huset på hans blogg Svantes värld!

DELA (0)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar