Annons

Annons

Supersnygg compact living-dröm till saluTänk att 27 kvadratmeter kan utnyttjas så väl och bli ett alldeles fantastiskt exempel på hur du lyckas med compact living utan att ge avkall på vare sig sociala ytor eller avskildhet.


Den här lilla tvåan som är till salu på Hemnet just nu har hall, badrum, kök, vardagsrum och ett sovrum med den smartaste förvaring vi sett på länge. Som grädde på moset finns här också underbara sekelskiftesattribut som rejäl takhöjd, höga golvsocklar, djupa fönsternischer och vacker stuckatur.

Annons

Styling: Emma Fogelberg och Anna Fogelberg
Foto: Jujje Eriksson för Notar

compact_living_sang  compact_living_forvaring

I det lilla, privata sovrummet har man byggt ett luftigt sovloft. Utrymmet under har man utnyttjat så väl. Här finns plats för rymliga garderober med inbyggd belysning. Och ett snyggt utnyttjat hörn med hyllor som kan rymma både böcker, favoritskorna eller en och annan designikon.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

compact_living_trappa_forvaring

Till och med i trappan som leder upp till loftet hittar vi förvaring i det nedersta trappsteget. Och i det väl utnyttjade lilla sovrummet finns faktiskt också plats för en arbetshörna om man skulle vilja det. Inspirerande lösningar och smarta idéer!

Läs också: Så inreder du smartast på liten yta

compact_living_kok

Det större rummet består av köks- och umgängesdel. Ursnyggt kök med gråmålade skåp i dubbelhöjd med mässingsbeslag. Köksväggen är klädd i carraramarmor hela vägen upp.

Läs också: 5 smarta budgetknep för köket som inte kräver renovering

compact_living_vardagsrum_bord

compact_living_vardagsrum

Vardagsrummet har ett nätt bord med plats för 3-4 gäster och istället för en klumpig soffa står här en ombonad, trendig dagbädd.

Läs ocksåDe 10 hetaste möbeltrenderna just nu

compact_living_badrum

Badrummet har duschhörna, vackert grönt marmorgolv och en spegelvägg som skänker rymd och reflekterar ljuset.

Läs också: Så fixar du badrummet enligt vårens trender – utan att renovera!

Vill du läsa mer och se fler bilder? Kika in här hos mäklaren!

DELA (236)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar