Annons

Annons

Stylistens snygga minilägenhet till salu!


Stylistens snygga minilägenhet till salu!

Den som säger att 20 kvadratmeter är för litet att dela på två personer har aldrig varit hemma hos stylisten Josefin Hååg och hennes fru. Nu är deras minilya till salu – och vi får chansen att titta in i en riktig compact living-dröm!


Stylisten Josefin Hååg driver den populära bloggen 20 kvadrat hos vår systertidning Residence och var en av de nominerade till priset Årets inredningsbloggare som delades ut på ELLE Decoration Swedish Design Awards. Namnet på bloggen är givetvis inte taget ur luften utan syftar på den 20 kvadratmeter stora – eller lilla rättare sagt – lägenhet som Josefin delar med sin fru. Men snart är det slut med de inspirerande bilderna från Vulcanusgatan för lägenheten är nämligen till salu! Så nu kan vi som inte kan se oss mätta på Josefins inredningsstil verkligen frossa i bilderna från de snyggaste 20 kvadratmetrarna vi vet. Gör det du också!

Annons
Gilla ELLE Decoration på Facebook

Foto: Emily Laye för Fantastic Frank

20kvadrat_fonster20kvadrat_tavelvagg 20kvadrat_bokhylla 20kvadrat_kok 20kvadrat_hall_vardagsrum 20kvadrat_hall 20kvadrat_badrum

Vill du se fler bilder? Hela annonsen hittar du här!

Läs också: Josefin Hååg: Det unika blir allt viktigare

DELA (0)
PINNA (1)

Annons
Annons

Annons

Laddar