Annons

Annons

Stilren arkitektritad villa från 60-talet till salu – kika in


Stilren arkitektritad villa från 60-talet till salu – kika in

Tegelmurade väggar, panoramafönster och charmiga mörka takbjälkar. Den här unika 60-talsvillan är något utöver det vanliga – kika in!


I lummiga Saltsjöbaden strax utanför Stockholm finns denna arkitektritad villa från år 1968 som nu är till salu. Villan om 11 rum präglas av sobra färgval, stilren inredning och tidstypiska detaljer i naturmaterial.

Annons

På entréplan har villan tegelmurade väggar, takbjälkar i mörkt trä samt en trätrappa som leder till övervåningen och till souterrängplan. De ljusa rummen har genomgående heltäckningsmatta och på såväl entré- och överplan finns en öppen spis i tegel.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

Hela övervåningen omgärdas av altan och stora fönsterpartier som ger ett generöst ljusinsläpp. Här finns utöver sällskapsrum även matsal, kök, ett master bedroom med badrum samt ytterligare två sovrum med badrum. Badrummet i anslutning till master bedroom är utrustat med såväl dusch som ett fristående badkar. Köket är platsbyggt med luckor i furufaner och en bänkskiva i ljus kalksten.

På villans souterrängplan finns bastu, flertalet förråd och garderober, garage samt carport. Tack vare villans tomt om hela 1201 kvadratmeter är villan skyddad från direkt insyn. Tomten rymmer rikligt med grönska i form av gräsmatta, rabatter och fruktträd. Dessutom finns det en stor terrass med trätrall.

Boarean uppgår i 256 kvadratmeter med en biarea om 123 kvadratmeter och utgångspriset för villan ligger på 15,45 miljoner kronor.

Se fler bilder och läs bostadsannonsen hos Ekenstam fastighetsmäklare här.

Foto: Gustav Svanberg för Ekenstam fastighetsmäklare

Artikeln publicerades först på Residence.

 

DELA (0)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar