Annons

Annons

Stationshus med helt underbara fönsterHar du alltid drömt om att bo i ett unikt hem som inte liknar något annat? Nu ligger ett gammalt stationshus med stor potential ute till försäljning – och de tidstypiska originaldetaljerna är verkligen något utöver det vanliga.


Norrvidinges stationshus i Svalöv stod klart 1912 och trots att tågen än idag passerar utanför fungerar den ståtliga fastigheten numera som bostad.

Läs också: Charmigast på Hemnet just nu – en gammal brandstation!

20852220

Annons

Byggnaden är uppdelad på tre plan och entrévåningen – som en gång i tiden var väntsal – kännetecknas av en öppen yta med fantastiskt ljusinsläpp genom vackra, välvda fönster med svartmålade träkarmar.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

20852198

Stengolvet i kombination med rustika tegelväggar och andra stationstypiska originaldetaljer – så som de gamla biljettluckorna och postfacken – blir en fin kontrast hur man än väljer att inreda och möblera.

stationshus20852206

I anslutning till det rymliga tvättrummet leder en dörr ut till trädgården och trädäcket i härligt söderläge.

20852210

En vitmålad trappa tar dig upp till det inredda våningsplanet med badrum, två stora sovrum, en klädkammare och ett öppet kök med kontrastmålade takbjälkar, vitt trägolv och skåp i betsad ask.20852213

Högst upp i stationshuset hittar du en inredningsbar vind med sneda takfönster och trätak. Här finns verkligen potential att skapa det du alltid drömt om.

20852218

Mer information om stationshuset, visning och bilder hittar du hos Fastighetsbyrån.

Foto: SE360 för Fastighetsbyrån

Läs också: Charmig fritidsbåt på Strandvägen till salu – för under 1,5 miljoner

DELA (412)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar