Annons

Annons

Spa-hotellet Yasuragi gör om sina hotellrum – och de blir helt fantastiska!Nu har det japanska spa- och konferenshotellet Yasuragi i Nacka renoverat 76 hotellrum, i två olika korridorer. Bakom designen står den prisbelönta arkitektbyrån White Arkitekter som har hämtat inspiration från naturen.


Med mycket trä, naturliga material som linne och skinn samt omsorgsfullt utvalda detaljer i keramik och metall har de uppdaterade rummen fått en ombonad känsla. Medan golven består av rökt ek hittar vi mahogny i paneler och snickerier.

Annons

Läs också: 7 härliga tips för dig som behöver åka på spa

Yasuragi_Standardroom_green

Kulörerna i den ena hotellkorridoren går åt det tallbarrsgröna, medan den andra har blågrå toner som för tankarna till saltsjön, vilken alla rum har utsikt mot. Bakom designen står prisbelönta arkitektbyrån White Arkitekter. Det lilla fatet invid sängarna, från Stockholmsbaserade designkollektivet Navet, är en speciellt uttänkt plats för vattenglas, telefon och ägodelar. Panelen, shojiskärmarna för fönstren och garderoberna som är fästa i taket är alla element inspirerade från den japanska estetiken.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

Yasuragi-bad_standard_200

För att återigen förstärka närheten till naturen har Yasuragi bytt färgställning i den 428 kvadratmeter stora möteslokalen Fuji. Färgerna går i grått, brunt och grönt, vilket skapar en känsla av att naturen fortsätter utanför de stora väggfönstren in i lokalen.

Yasuragi_Meetingroom_Fuji

Av: Alva Fierro

Artikeln publicerades ursprungligen på vår systersajt Residence

DELA (79)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar