Annons

Annons

Skultuna lanserar egna doftljus – i fina behållare av mässingOm det är något som Skultuna förknippas med så är det sina klassiska ljusstakar och ljuslyktor i metall. Nu lanserar företaget sin första doftljusserie – och självklart är doftljusbehållarna en riktig mässingsdröm.


Skultunas tidlösa och vackra design gör att produkterna blivit favoriter hos många. Inte minst de klassiska ljusstakarna och lyktorna i mässing. Därför kommer det som en glad nyhet att Skultuna nu släpper sin första doftljusserie.

Annons

Ljusen är framtagna tillsammans med det Stockholmsbaserade företaget Candelize och kommer i ljusbehållare av trycksvarvad mässing.

skultuna-doftljus-b

Foto: Skultuna

Till en början lanseras två dofter; Dry Vetiver som har en lätt, frisk doft av citrus, mint och peppar i kombination med vetvier-gräs, mossa och cederträ, medan Blackwood är en mörkare, rökigare doft av cederträ kombinerad med aromatiska blad av kryddnejlikor, ros och jasmin.

skultuna-doftljus2

Candelize är ett nystartat doftföretag som jobbar med hållbarhet genom att erbjuda världens första doftljusrefiller.

Doftljusen från Skultuna kostar 698 kronor och finns att köpa från mitten av september i Skultuna Concept Store, Skultuna.com och hos Skultunas återförsäljare.

Du kanske också gillar:

DELA (345)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar