Annons

Annons

Shoppingtips: 7 fina sätt att inreda med trendiga flamingodetaljer


Shoppingtips: 7 fina sätt att inreda med trendiga flamingodetaljer

Glöm ananas- och kaktusprydnader. I vår är den rosa flamingon en av hemmets trendigaste accessoarer. Här listar vi sju trendsäkra shoppingtips!


Artikeln innehåller reklamlänkar. Läs mer här

En av vårens största trender är den rosa flamingon. Den kan vara färgglad och iögonfallande, exempelvis i form av en neonlampa, eller varför inte mer subtil i pasteller och print? Oavsett så syns den trendiga fågeln i så väl prydnader och lampor som i andra inredningsdetaljer i vår.

Annons

Här följer sju fina sätt att inreda med trenden i vår:

1. Posters, By Malevik/Tictail

Vårens trend: Flamingon

Låt flamingon smyga in i hemmet i form av en poster som sätter färg på väggarna. Läs mer och köp postern till vänster här och postern till höger här.

2. Kudde, Bivain/Tictail

Gilla ELLE Decoration på Facebook

Kuddar är enkla att byta ut efter årstid och den här rosa och persikofägade silkeskudden från Bivain pryds av flera trendiga flamingos. Läs mer och köp här.

Läs också: 9 trendiga och riktigt snygga sittpuffar i sammet

3. Lampa, Jotex

Bordslampan i form av en flamingo passar i såväl hallen som i sovrummet. Den här varianten kan dessutom hängas på väggen. Läs mer och köp lampan i rosa här eller en mer subtil variant i silver här.

4. Kudde, Ferm living

Flamingon behöver inte vara chockrosa och i neon, den här smakfulla kudden gör sig fin utan att sticka ut allt för mycket. Läs mer och köp här.

5. Smyckesfat, Carlalluna Designs/Tictail

 

 

Låt den rosa flamingo ta plats vid sminkbordet. Det här smyckefatet är ett smycke i sig – läs mer och köp här.

Läs också: Vårens 9 största inredningstrender – enligt Formex

6. Neonlampa, Ellos och Asos

Den absolut trendigaste detaljen i vår är chockrosa och i neon. Den populära flamingolampan finns i flera olika former och sätter färg på rummet. Läs mer och köp lampan till vänster här och lampan till höger här. 

7. Salt- och pepparkar, Sass & Belle

Kitschigt, rosa och trendigt. Flamingon finns även i form av salt- och pepparkar som livar upp det monokroma köket i vår. Läs mer och köp här. 

Läs också: 15 inspirerande detaljer till vårens och sommarens alla fester

DELA (507)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar