Annons

Annons

11 detaljer som ger badrummet ett lyft – utan renoveringBadrum blir lätt ett opersonligt och oinspirerande rum med kala ytor och standardiserade lösningar. Låt oss guida dig genom 11 snygga shoppingtips som ger badrummet ett lyft – och inte kräver renovering.


Artikeln innehåller reklamlänkar. Läs mer här

Att få in textiler är A och O när det kommer till att ge ett ombonat intryck. Denna vackra handdukshängare från Ferm Living gör tricket. 315 kr, läs mer och köp här.

Annons

En rosa bricka i geometrisk form bidrar med både en färgklick och vacker detalj. Bricka Kaleido, 209 kr, läs mer och köp här. 

Bort med fula tvålpumpar och investera i en snygg i en vacker färg du tycker om. Denna heter Shades och kommer från Mette Ditmer, läs mer och köp här.

Läs också: 7 trendiga sätt att förnya badrummet

Gilla ELLE Decoration på Facebook

Snygg förvaring längs golv, på en hylla eller vackert upphängd på en kroklist. Korg Seagrass är vacker att förvara handdukar, prylar eller valfria detaljer som hör badrummet till, 269 kr från Bloomingville, läs mer och köp här.

Göm inte dina smycken – utan låt de bli en del av inredningen. Träd Norm Collector, design Norm Architects, Menu, 999 kr, läs mer och köp här.

Snygg tvättsvamp från Edblad blir en rolig och dekorativ detalj i badrummet, 39 kr, läs mer och köp här.

Satsa på doft – som dessutom är snygg att ställa på handfatet! Mild och effektiv handtvål med apelsin från Meraki, 199 kr, läs mer och köp här.

Läs också: 3 snygga badrum i 3 olika stilar vi älskar just nu!

Och gillar du inte tvålpump är denna vackra tvålkopp från Muubs ett hett tips! 279 kr, läs mer och köp här.

Mjuka värden ger härlig, ombonad känsla. Denna hamamhandduk från Lou & Friends tycker vi mycket om. 349 kostar den, läs mer och köp här.

Småförvaring i snygg förpackning blir även dekorativ detalj. Förvaringsask Lens, 339 kr, Hay, läs mer och köp här.

En snygg necessär kan med fördel stå framme och bli en del av inredningen. Satsa på en färgskala som går igen i övriga textiler och inredning i badrummet för maximal effekt! Necessär Keksi Varvunraita, 175 kr, läs mer och köp här.

DELA (28)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar