Annons

Annons

Så inreder du med hyacinter – 4 fina tipsVår chefredaktör Svante Öquist har redaktionens grönaste fingrar och en fingertoppskänsla utöver det vanliga när det kommer till inredning. Så vad kan passa bättre än att han ger sina bästa tips på hur man inreder med hyacinter?


Svante har tidigare lärt oss hur man tar genvägen till den perfekta hyacinten. Nu fortsätter vi vår hyacintfrossa!

 

hyacint_strutar

1. Skapa en hyacintparad!

Den mest dekorativa fönsterdekorationen är en parad av hycintglas i massor av olika former – allt passar ihop. Sympatiskt är också att det nästan alltid finns en uppsjö av hyacintglas på viken loppis som helst.

Annons

hyacint_rosa

2. Håll dig till en färg

Även om glasen har alla färger och former är det alltid vackrast att hålla sig till en färg på själva hyacintlöken. Rosa blir otippat fin även om de flesta gillar vitt eller blått.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

hyacinter

3. Skapa en inomhusrabatt

Som med så mycket annat är det kontraster som gäller. Antingen en lök som solitär i ett glas – eller motsatsen, massor av lökar som här i en inomhusrabatt.

Läs också: 4 tips som håller hyacinten fin hela julen

hyacint_bla

4. Sätt snitthyacinter i en tulpanvas!

Hyacinter på snitt blir allt lättare att hitta och under förutsättning att du inte är doftkänslig finns det inget ljuvligare än ett jättefång – rena doftbomben! Och det är inte bara tulpaner som kommer till sin rätt i Alvar Aaltos klassiska vas från Iittala – testa med hyacinter!

Du kanske också gillar:

DELA (37)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar