Annons

Annons

Så har du aldrig sett en Hemnet-annons förut
hemnetannons

En underbar sekelskiftesdröm. Väl tilltagna sällskapsytor. Och makalös utsikt från balkongen.
Så är vi vana att se en Hemnetannons.
Men det här är raka motsatsen.
”Varenda kvadratcentimeter måste åtgärdas”, skriver mäklaren i annonsen som kanske är den ärligaste som någonsin publicerats på Hemnet.

Annons

Alla har vi väl någon (eller många) gånger förlorat oss i den underbara Hemnet-världen och klickat oss runt bland stylade interiörbilder – den ena mer inspirerande än den andra. Men i annonsen för det här huset i Luleå kan du inte göra det. Faktum är att du inte kan se några interiörbilder överhuvudtaget.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

”Inga interiöra bilder kommer att publiceras av skäl Du förstår när Du kommer på visning.”, skriver Jonas Nilsson Fastighetsförmedling i annonsen.

”Varenda kvadratcentimeter måste åtgärdas, all och då menar jag all inredning måste avlägsnas, detta gäller köksinredning, våtrumsinredning precis allt.”

Mäklaren fortsätter med att tipsa eventuella köpare om att inte lägga pengar på någon besiktningsman, eftersom huset ändå inte är möjligt att besikta. Och ingen städning kommer att genomföras före försäljningen.

Men finns det ingenting positivt att säga om huset, undrar vi?

Jo, absolut. Mäklaren avslutar annonsen med orden: ”Tillhör Du det tunga artilleriet inom renovering? Bättre än så här blir det inte för Dig!”

Av Sara Ångström Burling

PS. Vill du läsa om ett drömhem på Hemnet istället? Kolla in det här, det här och det här!

DELA (34)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar