Annons

Annons

Så fixar du Hej Reginas vackra och sparsmakade stil!
ELLE Decorations bloggare Hej Regina vet hur man skapar ett personligt och vackert hem på ett enkelt och sparsmakat sätt.

Här tipsar vi om hur du fixar stilen! 

hejregina.elledecoration.se-sovrum1-700x460

Mixa och matcha med mönster. I sovrummet har Hej Regina valt att kombinera enkelt vita väggar med en lövmönstrad-tapet vilket skapar en fin konstrast till den enkla sänggaveln. Även sängkläderna har piffats upp med härliga mönster.

Annons

11852583305_b47e8f11b1_c

Välj ut dina favoriter! ..Och tänk enkelt. Hej Regina låter det vackra trägolvet stoltsera utan matta i vardagsrummet. I det här rummet matchar hon träslaget i soffbordet och sidobordet för ett enhetligt intryck. Den dovt grå soffan ger ett lugnt intryck i kombination med den stora turkosa kartan som pryder väggen.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

hejregina.elledecoration.se-ljus2-700x466

Matcha med pastell! Att Hej Regina älskar pastellfärger är ett som är säkert. I hennes hem ser vi pastellerna återkomma i både möbler, dekor och textil.

DIY-flexibel-tavelvägg-700x466

DIY-flexibel-tavelvägg-hejregina-700x466

Skapa ett kreativt kontor! Här tipsar Hej Regina om hur du enkelt, billigt och snyggt fixar denna flexibla tavelvägg där du kan njuta av inspiration, vackra bilder och viktiga ting.

18190810421_6f5c840413_c

Satsa på personliga detaljer! Hej Regina gillar att blanda personliga foton med andra små inredningsfavoriter för att skapa en genuin känsla i hemmet.

stickling-monstera-700x466

Skapa en grön oas! Nej, man kan inte ha för mycket växter och grönt. Det vet Hej Regina. Här tipsar hon om hur du enkelt kan ta sticklingar från Monstera för att göra flera blommor.

Kolla in Hej Reginas blogg för daglig inredningsinspiration fullproppad med enkla DIY-tips!

DELA (17)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar