Annons

Annons

Så fixar du den rustika och mystiska stilen
ELLE Decorations toppbloggare Daniella Witte inspireras av det mysiga men samtidigt mystiska i ”veckans interiör”. I det här hemmet ser vi mustiga färger möta naturnära material och textiler.

Annons

– Min frossa av hem med en mysig, men ändå av en viss mystisk karaktär, har inte upphört. Nej, jag fortsätter verkligen fascineras och inspireras av det djup de förmedlar.

Daniella menar att veckans interiör hade platsat i en film.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

– Tycker det här huset hade platsat perfekt i en film där det ligger så fint ute på landet. Nedtonat, dimmigt och tyst men samtidigt med en röst som man vill höra mer av.

Spana in veckans interiör här och ta del av våra tips på hur du fixar stilen! 

magic-egg-2

magic-egg-3

Välj naturnära material! I det här hemmet har de valt grova träplankor och golv. Den här mörka varianten hjälper till och skapar den här mystiska men samtidigt mysiga känslan som Daniella beskriver.

magic-egg-4

Tänk rustikt! Runt det vackra rustika matbordet trängs udda pinnstolar i olika färger och formar. De ger karaktär till rummet på ett charmigt sätt.

magic-egg-5

Blanda material hej vilt! Låt stål möta koppar och andra material. Häng fram dina favoriter och mixa och matcha hej vilt.

magic-egg-6

Tänk praktiskt! Smarta lösningar är alltid rätt. Här ser vi ett exempel på hur de skapat plats för klädhängare på trappräcket. Finurligt och personligt.

magic-egg-10

Lek till det med mönster! Här ser vi hur de mixat ränder i pläden med prickar i kudden och grafiskt mönster i mattan. Allt smälter samman väldigt bra med hjälp av dova färgval mot de gråmelerade väggarna.

magic-egg-13

Dekorera med macrame! Det första man tänker på när det kommer till att dekorera väggar är tavlor. Macrame ger ett varmt intryck i det här sovrummet som annars är väldigt sparsmakat inrett.

magic-egg-11

Gör om gammalt till nytt! Våga testa någonting nytt. Hur skulle det se ut att göra om ett gammalt skrivbord till ett handfat? Tänk utanför ramarna när det kommer till att göra om gammalt till nytt.

Magic-egg-1

Våga mörka färger! Den här mustiga blå färgen skapar ett djup och väcker en nyfikenhet. Guldramen bryter av den blå färgen på ett fantastiskt sätt.

magic-egg-överst

Inred med rotting! Vi ser materialet i både fåtöljer och bord i det här hemmet. Möblerna fyller uterummet utan att skriva efter uppmärksamhet på ett harmoniskt sätt.

magic-egg-8

magic-egg-7

Foto | Beth Kirby

Glöm inte belysningen! Ljusslingorna bidrar till en mysig känsla i det här uterummet. Att de hänger i ett osammanhängande mönster gör intrycket personligt.

För mer inredning och inredningsinspiration, kolla in Daniella Wittes härliga blogg! 

DELA (157)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar