Annons

Annons

Så fixar du den romantiska vintagestilen hemma!
Bloggarna Volang och Northern Delight gjorde nyligen ett jobb tillsammans för Tradera där de stylade och fotade vintageföremål i romantisk miljö.

Här kommer 4 tips på hur du skapar den romantiska vintagestilen!

Annons

Foto: Anna Malmberg Styling: Linda Hansson

Tradera-©-Anna-Malmberg-1-700x466

1. Fynda vintageförmål! Föremålen kan du hitta på Traderas auktioner, på blocket eller varför inte ta en gammal hederlig loppis-runda till helgen? Inredningsdetaljer att satsa på att vintageporslin, koffertar till sängbord eller förvaring. Andra saker att fynda är ljusstakar, lampor och antika tavlor.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

2. Satsa på olika textiler! Linne och stickat möter trasmattor och fällar i ett härligt pastellkalas! Sköna lakan är a och 0 precis som den mysiga filten att kura in dig i om kvällarna. Glöm heller inte den sköna mattan eller fällen att sätta fötterna i om morgonen.

Tradera-©-Anna-Malmberg-9-700x466

3. Satsa på ett rejäl byrå! Som både är praktisk och vacker. Förvara det du inte vill ha liggandes framme i lådorna och pynta bänkskivan med gamla böcker, antika tavlor, vaser och som pricken över i:et färska blommor.

Tradera-©-Anna-Malmberg-10-700x456

4. Duka fram till vintagefest! Fika med stil framöver. Vill du satsa på udda porslin eller en hel servis, det bestämmer du själv. Guldkornen hittar du på nätet, antikhandlar eller på loppisrundan.

DELA (13)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar