Annons

Annons

Så dejtanpassar du ditt hem inför hösten – inredarens 5 bästa tipsOm vi vill hitta en partner spelar vårt hem och vår inredning större roll än vad vi kanske har trott tidigare. Lagom till hösten blir vi dessutom mer benägna att göra om hemma. Passa på att slå två flugor i en smäll!


Under sommaren är vi mer fokuserade på att påta i trädgården, åka utomlands, ligga i hängmattan på landet och grilla på balkongen snarare än att göra om och inspireras av ny inredning. Men lagom till hösten när vi börjar vistas allt mer inomhus kommer suget efter att förändra och boa om sig allt mer.

Annons

Läs också: Så homestylar du ditt hem inför visning

Är du singel kanske det är extra viktigt att lägga ner lite extra tid på hur hemmet ser ut. Enligt en undersökning från dejtingsajten Match har hemmet en stor betydelse för hur svenska singlar väljer partner.

dejtanpassa ditt hem

Foto via: Detail Collective / Shutterstock

Hela 42 procent av singlarna tycker att det är viktigt att dejten har bra inredningssmak. Vad som är bra inredningssmak är givetvis en subjektiv fråga, men man bör ha i åtanke att ens hem speglar vem man är.

Att vara ordningssam tyckte 74 procent av singlarna var viktigt, men även om rena ytor och bortplockade saker är prioriterat får du inte glömma bort att visa vem du är. Gillar du att ha många saker framme ska du givetvis ha det ändå.

Är du singel och är nyfiken på hur du kan dejtanpassa ditt hem inför hösten?

Här är 5 tips från inredaren Josephine Sundström:

1. Städa! Med ett fräscht badrum, nybäddad säng och dold smutstvätt kommer du långt.

2. Låt ditt hem spegla din personlighet! Tävlingscykeln i hallen, favoritsouveniren på byrån och skivsamlingen i hyllan kan alla bli roliga samtalsämnen.

3. Tänk på belysningen! Undvik provrumsbelysning och skapa en behaglig känsla genom att ha många svaga ljuskällor istället för få starka.

4. Tänk grönt! Gröna växter ser inte bara trevligt ut de visar också att du är kapabel att ta hand om någon annan.

5. Glöm inte doften! Vi dejtar med alla sinnen, så undvik starka dofter och sträva efter något fräscht och neutralt.

Läs också: Så Instagram-fotar du som ett proffs

Du kanske också gillar:

DELA (122)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar