Annons

Annons

Redaktionens julklappar: Hanna

Redaktionen har letat fram de bästa julklapparna under 500 kr – först ut är redaktör Hanna Marklunds tips: ”Jag älskar snö, kindbitande kyla och frost på ögonfransarna – men inte lika mycket som känslan av att komma in och långsamt tina upp igen” Vintervärmare …

Annons

LJUSSPRIDARE
Uppmuntra till lek med ljuset från levande lågor, solstrålar eller julgranar med Erika Pekkaris små mässingsspeglar Reflektor. Pinnarna är tillräckligt böjbara för att kunna sättas som guldkant på de flesta ljusstakar och priset är 30 kr/st, Svenskt Tenn.
VÄLGÖRARE
När midvinternattens köld är hård kan det vara svårt att hålla huden mjuk. Lilla Brukets ekologiska, handblandade kurbadsolja med mandel, tistel och oliv motverkar uttorkning både under och efter badet, kan även sprayas direkt på kroppen vid behov. Pris 199 kr/120 ml.
LYCKOBRINGARE
Inte bara barn hänförs av Mumin och hans dal, särskilt inte när de kommer i så här fin form. Emaljmuggarna från Muurla känns som gjorda för rykande drycker men fungerar lika bra som tandborsthållare och blomkrukor, 140 kr, Muminboden.

Gilla ELLE Decoration på Facebook


SMAKBEVARARE
Av vackra gamla linnehanddukar syr en dam dessa fina förvaringspåsar med brodyr och en praktisk dragsko. Ge bort Farmors brödpåse precis som den är eller fyll med nygräddade godsaker och ta med till glöggfesten, 175 kr, Plenty/Signerat.se
HANDARBETE
För 30 år sedan färgade textilformgivaren Klara Bothéns mor och mormor massor av ullgarn med hjälp av växter som enris, krapp och hundloka. Nu kommer nystanen äntligen till användning i vantarna Granliden som Klara stickar på beställning. Leveranstiden är tre veckor och priset 450 kr/par.

Av Hanna Marklund

DELA (0)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar