Annons

Annons

Redaktionens julklappar: Emma

Layoutare och bildredaktör Emma Mårtensson väljer klappar för både stora och små äventyrare: ”Låt endast fantasin sätta gränserna och dröm dig bort på en resa som tar dig jorden runt på 80 dagar. Jakten på den försvunna julskatten kan börja”

Annons

1. En stor skattkarta kommer väl till pass 
Utforska världen och låt resan ta dig från norr till söder och från öst till väst. Kanske du passerar Nordpolen så här i juletider? Med det här väggklistermärket har du hela världen framför dina fötter. En idé är att markera med färgglada häftstift de platser på kartan som man besökt – en lite roligare geografilektion. Mått 120×76 cm, ca 800 kr, Ferm Living.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

2. En resekamrat även för den modigaste
Om resan tar dig till de afrikanska eller indiska savannerna får du en lojal vän med dig på färden. Dekorativ mjukiselefant att sätta upp på väggen. Rättvisemärkt och handgjord i Indien, ca 700 kr, Bodie and Fou.

 3. Vila fötterna och slå läger
När mörkret faller kan det vara dags att slå läger. Några stolar och den här lammullsfilten – och du har gatans grymmaste koja. Med fönster och dörr! Mys till det med en bok och ficklampa eller bjud in en vän på picknick, 190×145 cm, ca 2 000 kr, Donna Wilson.

 4. Spännande möten på färden
En regndans med en indianstam, en seglats med några pirater på de sju haven eller ett möte med savannens konung, lejonet! Little Red Stuga lanserar tre nya motiv till Bu!-familjen. Indian, Pirat, Lejon och Teddy – perfekta till tittutlekar för de mindre och rolllekar för de lite större barnen. Mäter 70 cm i diameter och kostar 250 kr.

5. En perfekt gömma för en skattletare 
Väl hemma igen, samla dina skatter från världens alla hörn i ett tittskåp i trä. Tapetsera det eller behåll det som det är, det är innehållet som räknas. Häng det på väggen, ställ det på en byrå eller använd utsikten från fönsterkarmen som kuliss. Mått 40×60 cm, 1 259 kr. Gör resan om och om igen och se djuren komma till liv när du sätter ihop dem bit för bit. Sätt din egen prägel på dem eller behåll dem som de är, 350 kr/5 djur, allt från Ferm Living.

DELA (0)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar