Annons

Annons

Redaktionens favoriter: Karin
Under den här vinjetten listar vi våra designfavoriter just nu. Först ut den här gången är vår redaktionschef Karin Ohlsson-Leijon. Söker du inspiration inför hösten? Håll även utkik efter resten av redaktionens bästa inredningstips!

Annons

Karin Ohlsson-Leijon, redaktionschef:
”Rundade former, en lätt folkloristisk känsla och smarta konstruktioner – det kan vara så olika saker som får mitt hjärta att slå lite hårdare”

Smart konstruktion
Staffan Holm är en av mina favoritdesigner och mannen bakom den geniala hopfällbara hyllan Lift i askträ och stål, bredd 72 cm, 3 050 kr, One Nordic Furniture.
Hus i huset
Formgivaren Thomas Sandell beskriver sitt vitrinskåp Valv som en medeltidsborg och visst ser öppningarna ut som aomanska fönstergluggar. Snickrat i björk och målat med äggoljetempera, 24 360 kr, Tre Sekel/City Möbler.
En egen sommaräng
Vasen Äng av Eva Schildt har ett vackert mässingsgaller som gör det enkelt att arrangera blommor. Jag föll direkt för det poetiska uttrycket. Bredd 21 cm, ca 950 kr, Klong.
Stol på hög
Bekväm, stapelbar och vacker att se på – stolen Hundranian av Jonas Lindvall är en riktig fullträff och finns i flera fina färger, från ca 3 350 kr, Stolab.
Söt och lättplacerad
För mig är den lilla fåtöljen Emma av Fredrik Färg och Emma Marga Blanche fullkomligt oemotståndlig, ca 12 500 kr med tyget Divina Melange, Gärsnäs.

Av: Karin Ohlsson-Leijon

DELA (0)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar