Annons

Annons

Redaktionens favoriter: Karin

ELLE Interiörs redaktion har valt ut sina favoriter bland vårens möbelnyheter, prylar, recept och destinationer för den perfekta sommaren. Först ut med sin sommartopp är Karin Ohlsson-Leijon, redaktionschef.

Annons

”I lugnet på altanen intill sommarhuset njuter jag av att ha tillgång till hela världen – varför välja när man kan få både och …”

Ovan:
Lättskött odling
Att odla i rostfria ståltrådskorgar med planteringsinsats är perfekt för både altanen och vår karga naturtomt, Classic 24, ca 1 140 kr, och planteringssäckar, 125 kr/3 st, Korbo.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

Musik från hela världen
På landet är det radion som gäller och med mobilt trådlöst bredband kopplar jag upp internet- och fm-radion Argon iNet1 v2mot all världens radiostationer och får höra musik som aldrig spelas i svensk radio, 1 398 kr, Hi-Fi Klubben.


Från ovan:
Mellanvästerns skönhet

Chicago är en av de vackraste och trevligaste storstäder jag har besökt. Reproduktionen av planschen från världsutställningen 1933 för mig dit i tanken, 50×70 cm, 695 kr, Kurtis

Skönt tillbakalutad
Senaste tillskottet i utemöbelkollektionen Luxembourg är den fina gungstolen, design Frédéric Sofia. Passar lika bra i Luxemborgträdgården i Paris, på förstubron till ett typiskt amerikanskt hus och på vår altan på landet, ca 5 500 kr, Fermob.

Museirunda på nätet
Det är förstås oslagbart att se saker i verkligheten, men just i sommar lockar möjligheten att sitta i lantligt lugn och samtidigt uppleva konst och föremål från museer från hela världen. Med Google Art Project kan man surfa in och närstudera tusentals verk från hundratals museer och samlingar, markera favoriter och även skapa sin egen virtuella samling. Här kan man besöka allt från MoMA i New York till Nationalmuseum och museer i Australien och Sydamerika på altanen med surfplattan i knäet. www.googleartproject.com.

En doft av Provence
Jag använder nästan aldrig parfym, men en doft jag älskar är den av ren verbena. Första gången jag kom i kontakt med den var i parfymstaden Grasse i södra Frankrike. Eau de toilette med doft av verbena, 100 ml, ca 445 kr, l’Occitane.

DELA (0)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar