Annons

Annons

Redaktionens favoriter: Hanna
Att välja redaktionens favoriter bland årets inredningsnyheter är lika roligt som svårt. Vi drar igång höstens inredningssäsong med sex högst personliga urval med favoriter. Sist ut är Hanna Marklund, redaktör & webbredaktör.

Annons

”Jag var inte ens påtänkt under 1970-talet men är ändå, kanske just därför, svag för den tidens framfusiga formspråk och rejäla, lite lekfulla uttryck. Mina favoriter 2012 är gjorda med både nostalgi och nytänk”

Gilla ELLE Decoration på Facebook


En av godbitarna ur Ikeas nya PS-kollektion är sittbänken med skoförvaring av Francis Cayouette. Sätt flera på rad i hallen eller på höjden som en bokhylla, 299 kr/del, Ikea.

Urcharmiga tvåsitssoffan Bertha av Donna Wilson har lösa, vävda dynor på en stomme av ask, bredd 146 cm, ca 20 000 kr, SCP.

Luca Nichettos Stjärnornas krig-inspirerade keramiklampa Vader har kraften att ge karaktär till vilket rum som helst och sätter dessutom ljus på något vi ofta förbiser: golvet. Bredd 56 cm, pris 11 185 kr, Malmö Modern.

Kuddfodralet Fiskar av Neeru Kumar påminner mig om min kära farmors konst och keramik, 40×60 cm, 1 195 kr, Norrgavel.

Som djup tallrik till frukosten, portionsliten ugnsform till middagen och godisskål till kvällen … Designgruppen Fronts söta Skål med öron hittar alltid sin plats. Här i tjusigt Äppelröd, 199 kr, Höganäs Keramik.

DELA (0)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar