Annons

Annons

Redaktionens favoriter: Anders

ELLE Interiörs redaktion har valt ut sina favoriter bland vårens möbelnyheter, prylar, recept och destinationer för den perfekta sommaren. Näst på tur är Anders Bergmark, redaktör.

”Bara för att man inte vill ge upp stadspuls, uteserveringar och klubbar under bar himmel måste man inte avstå från sol, bisurr och fågelsång”

Annons

Ovan:
Storstadsoas
I svalkan ovanför takåsarna, så mitt i stadspulsen man överhuvudtaget kan komma i Stockholm, hittar man Kulturhusets lite hemliga tak. Här äter man lunch med utsikt över Sergels torg eller tar med en vän på konsert i den ljusa sommarnatten. Kulturhustaket, Kulturhuset plan 5, ingång från Sergels torg.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

Smidig transport
Ingenting slår en cykel när det gäller att snabbt ta sig kors och tvärs i stan. Den fina cykeln från Stockholmsbaserade Afteroom är nedskalad i storlek för att vara lättare att ta med på tunnelbanan och bära uppför trappor. Den är hantverksmässigt tillverkad i Taiwan och kostar 7 500 kr.


Från ovan:
Sjungande sambor
Förhoppningsvis får jag högljutt sällskap av ett befjädrat litet gäng i den fina holken från Skulpturfabriken. Design Jens Andersson, pris 875 kr.

Urban atmosfär
Nystartade Rebel Walls har många olika motiv i sin kollektion och erbjuder dessutom möjligheten att få en egen bild uppförstorad på tapet. I brist på egna graffitiskills får motivet Street Art, Brick Wall bidra med storstadsruff bakgrund. Pris 295 kr/kvm.

Skuggande grönska
Blommande klängväxter i krukan Plantrellis från Berga får sila solskenet på dagen och sprida väldoft på natten. Betongkrukan med inbyggd spaljé i pulverlackat stål är designad av Luca Nichetto. Pris från 3 990 kr till 11 290 kr.

Viloläge
Lätt att släpa omkring, med mjuk svikt för skön solslummer och dessutom avtagbar klädsel av återvunna pet-flaskor. Jag räknar med många långa timmar på balkongen i fåtöljen Locksta. Design Ebba Strandmark och Henrik Preutz för Ikea, pris 399 kr.

DELA (0)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar