Annons

Annons

Redaktionens favoriter: Anders

Att välja redaktionens favoriter bland årets inredningsnyheter är lika roligt som svårt. Vi drar igång höstens inredningssäsong med sex högst personliga urval med favoriter. Nu har turen kommit till Anders Bergmark, redaktör.

Annons

”Välbekanta former i nya versioner, fina färgkombinationer och gärna en skopa humor i mixen”


Bell Lamp från Normann Copenhagen får mig att tänka på en klocka som ringer för att samla alla till bords, design Andreas Lund och Jacob Rudbeck. Finns i två storlekar, den mindre kostar ca 2 750 kr.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

Jag föll handlöst för Jonas Wagells lampa Studio hos Örsjö Belysning på möbelmässan – inspirerad av en fotolampa men omstöpt i grundformer av den geniale Wagell. I butik under senhösten för ca 3 600 kr.

Jag älskar formgivarparet Stefan Scholten och Carole Baijings känsla för färg. Mattorna i serien Colour Carpet för danska Hay finns i sex olika färgställningar, storlek 170×240 cm och pris 8 250 kr.

Bordet Keel Table fungerar på alla ledder, som lågt sidobord, högt smalt bord och till och med som minibokhylla. Design Form Us With Love för De Padova, pris ca 7 000 kr.

Trästolen tål att återuppfinnas hur många gånger som helst. David Geckeler vann Muutos designtävling för skandinaviska designskolor 2011 med briljanta Nerd Chair. Nu ingår den i Muutos sortiment och kostar 2 995 kr.

DELA (0)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar