Annons

Annons

Ralph Lauren öppnar bar i London – inredd i mässing och mörkt träI början av januari öppnar Ralph Lauren sin första coffee & bar shop på anrika Regent Street i London. The Polo Bar kommer att ligga intill flaggskeppsbutiken Polo Ralph Lauren som öppnade tidigare i höstas.


The Polo Bar i London blir Ralph Laurens andra restaurangverksamhet i Europa. Sedan tidigare finns Ralph’s i Paris, en restaurang med amerikanska influenser.

The Polo Bar i London kommer att i första hand servera olika kaffesorter framtagna och rostade unikt för Ralph Lauren och cocktails med tillhörande smårätter.

Läs också: De 10 trendigaste länderna att resa till 2017

bar-polo-ralph

Annons

Med en bar klädd i mässing, elegant mörka träpaneler och gröna biljarddukar har man inspirerats av inredningen som finns i The Polo Bar på Manhattan i New York. Med endast 24 bordsplatser och 12 barstolar är The Polo Bar ett intimt vattenhål i hjärtat av Mayfair.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

polo-ralph-lauren-bar

Cocktaillistan innehåller tidlösa klassiker som Old Fashioned och Ridgway Margarita men också cocktails som är inspirerade och speciellt framtagna för Londons barscen.

polo-ralph-lauren-bar-1

För den som önskar något att äta kommer lättare snacks och signaturrätter att serveras. Allt är influerat av Ralph Laurens amerikanska stil i kombination med den elegans och kvalité Europa är känt för.

fruit-ralph-lauren

Sedan tidigare finns även RL Restaurant i Chicago, Ralph’s Coffee & Bar i Paris, The Polo Bar i New York samt Ralph’s Coffee i New York.

Läs också: 7 tips för dig som behöver åka på spa

Du kanske också gillar:

DELA (164)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar