Annons

Annons

Pyssla med papper – väggdekorationer till hemmet
ELLE Decorations Hej Regina är en av bloggarna bakom den kreativa klubben Monthly Makers” och januaris tema är papper! Vi inspireras av Hej Reginas eget bidrag:

regina1

”Det var fri tolkning att göra vad som helst och det första jag kom på var att jag ville använda makulerat papper som jag lekte med på pappas jobb när jag var liten”, skriver hon på sin blogg.

Annons

regina2

regina3

”Sen hade jag ju precis gjort iordning min bindväv som jag gärna ville prova så då passade det fint med en pappersväv. Jag började med några rader av varp för att kunna hänga upp den och sen fortsatte jag med de små hemlighetsstämplade pappersremsorna.”

regina4

regina8

”När allt var klart fäste jag ändarna och klippte loss från ramen. Sedan blev det en pappersvimpel. Det sista gjorde jag klart hos min syster och hittade både grillpinnar (6 st som en), träkulor och bomullstråd i hennes gömmor och nu ska jag bara komma på vad och hur jag ska skriva på den!”

Vill du vara med i Monthly Makers så är alla välkomna att pyssla med Hej Regina – läs mer här! Lämna månadens bidrag med länk i Emelies kommentarsfält, hon gör sedan ett samlingsinlägg med alla bidrag från januari. Nästa tema från Monthly Makers släpps den 10 februari.

Följ Hej Reginas vardag på bloggen här. 

DELA (9)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar