Annons

Annons

Ostädat rum – och en vågad rubrik…I veckans Throwback Thursday berättar chefredaktör Svante om den förmodligen enda gången som ELLE Decoration haft ett ostädat rum på omslaget.


En sammanfattning som säger allt …

Först av allt fick jag svidande kritik från mina chefer som undrade hur i hela fridens namn jag kunde välja ett ”ostädat rum” som omslagsbild!!!

Nåja, har aldrig varit särskilt bra på att be om lov – och, tryckt är tryckt om jag säger så …

Annons

Som motvikt till chefernas kritik fick vi ändå branschens och kollegornas – åh, så coolt! Även om det då inte uttrycktes just i de ordalagen!

Gilla ELLE Decoration på Facebook

Minns inte riktigt försäljningssiffrorna men de borde rimligen ha varit normala – hade de varit exceptionellt bra eller dåliga skulle jag med säkerhet ha kommit ihåg det!

Omslagsbilden kommer ur ett reportage, i november 2002, hemma hos numera världsberömda superstylisten Jonas Hallberg – inte minst härhemma efter hans Lets Dance-medverkan. Stylist var Filippa Egnell och bakom kameran stod Bobo Olsson.

Idag när jag blir sittande i tidningshögarna, djupt försjunken i nostalgitrippar, tänker jag att vi nog var typ 13 år före vår tid.

Visst, som journalist är det viktigt att vara framåtblickande och ständigt ha fingret i luften – mer tveksamt är väl själva tidsspannet …

13 år!!! Nä, där går nog gränsen …

omslag_tbt

P.S. och vilken vågad omslagspuff: BOUDOIR 2002 – BARA FÖR TJEJER …

Undrar vad vi menade md det – måste kolla!

Av: Svante Öquist

DELA (6)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar