Annons

Annons

Ny säsong av Husräddarna börjar idag
husräddarna
Varje dag brinner det i 17 svenska hem och för de drabbade är tragedin ett faktum. I programmet Husräddarna på TV3 får familjer, där olyckan varit framme, hjälp att bygga upp sitt hem på nytt och med hjälp av försäkringsbolag blir hemmen ordentligt brandsäkrade.

Annons

I det första programmet av säsong 2, som sänds 20.00 torsdagen den 22 maj, hjälper Husräddarna Torbjörn och Annika från Kungsängen. De fick fly ur sitt brinnande hus – bara två månader efter det var nybyggt. Ingen människa kom till skada men deras två katter försvann i branden. Som tittare får man följa med paret första gången de återvänder till den förkolnade ruinen, tillsammans med en skadeingenjör.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

Under säsongen får sju familjer hjälp av TV3s husräddarteam att bygga upp och inreda sina hem igen. I teamet ingår tre kända profiler från flera svenska inredningsprogram, nämligen inredarna Jimmy Schönning och Maria Celin samt jovialiske snickaren Jonny Ljungman. Från försäkringsbolaget som står för återuppbyggnaden av själva huset deltar en skadeingenjör. Dessutom är Jonnys hund Buster med och bidrar till stämningen i teamet.

Vill du undvika bränder? Läs vår checklista!

DELA (18)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar