Annons

Annons

Ny blogg: Välkommen Ett Rum Till!
bild - version 2

Katarina Matsson är redaktör och webbredaktör på ELLE Decoration. Nu har hon börjat blogga på Ett Rum Till. Lär känna henne lite bättre!

rustik dukning vitt langbord

Vad kommer bloggen att handla om?

– Jag har precis flyttat, så självklart kommer den att handla om vår nya lägenhet och vad som händer i den. Problemet just nu är att vi har lite väl mycket saker… Sedan kommer den att handla om mitt jobb här på ELLE Decoration, ”behind the scenes”, nyheter, upplevelser och andra saker som inspirerar.

Annons
Gilla ELLE Decoration på Facebook

hertha hillfon tradgard atelje

Beskriv din inredningsstil?

– Just nu vill jag bara ha färg och mönster! Undantaget är sovrummet, som vi ska försöka hålla lite lugnare (ungefär såhär!). Jag älskar konst – helst av vänner – och saker som bär på en historia. Nästan alla möbler vi äger har vi ärvt eller köpt på loppis, så just nu har jag en del DIY- och renoveringsprojekt på gång, men de får vänta tills flyttkartongerna är uppackade. När jag var liten ville jag bo i djungeln, så nu ska jag göra mitt bästa för att förverkliga den drömmen. Tur att jag kan fråga Svante om råd när mina fingrar inte är gröna nog!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Senaste inköpet till hemmet?

– En Elfa-hylla till vardagsrummet och ett dubbeltäcke från några kompisar som köpt fel sort. Just nu har jag siktet inställt på mörkgråa linnelakan från Hemtex Sovrum.

TBT-Williamsburg-8

Du bodde i New York i tre år, dina bästa tips?

– Det sista året bodde jag i Williamsburg, så för enkelhetens skull håller vi oss där!

  1. Brunch eller middag på Five Leaves. Maten, inredningen, atmosfären – jag kan inte få nog av det stället.
  2. Lite förutsägbart kanske, men ändå alltid värt ett stopp: Brooklyn Flea! Priserna är höga, men det finns fortfarande chans att fynda (synd bara att möbler är så svåra att frakta!). Och så utsikten över Manhattans skyline… Perfekt en krispig höstlördag. Foodien missar såklart inte Smorgasburg på söndagarna.
  3. Bird. Jennifer Mankins har skapat en helt egen Brooklynestetik med sin klädbutik på Grand Street. Jag vill ha ALLT (men brukar ha råd med ungefär en liten accessoar eller ett doftljus…). Hon och svenska maken Niklas har dessutom världens underbaraste hem, kolla in deras förra lägenhet!
DELA (3)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar