Annons

Annons

Carin Rodebjers sommarparadis till salu


Carin Rodebjers sommarparadis till salu

Ett ljuvligt vackert sommarhus i all sin enkelhet. Nu kan modeskaparen Carin Rodebjers torp på Gotland bli ditt!


Just nu är många vackra villor, lägenheter och sommarstugor till salu runt om i Sverige och för den som är på jakt efter sitt drömboende är det helt klart läge att slå till!

Ett av alla vackra hem som är till salu just nu är inget mindre än den svenska modeskaparen Carin Rodebjers sommaridyll på Gotland. Kanske var det här hon fann inspirationen till hennes flerfaldigt prisbelönta företag Rodebjer? Vem vet. Det vi vet är att 60 kvadratmeter lantlig idyll kan bli ditt just nu!

Foto: Mats Hemlin för Bertwig Fastighetsförmedling.

Carin Rodebjer sommarhus Foto Mats Hemlin

Bland vackra träd omringad av grönska ligger det 60 kvadratmeter stora huset med rött plåttak, gula knutar och ljuvligt röd dörr. Vi tycker mycket om den vita, liggande panelen som ger den klassiskt svenska sommaridyllen en vacker utmanare.

Annons

Carin Rodebjer sommarhus Foto Mats Hemlin-2

En härlig dubbeldörr i den lantliga hallen med vitmålat trägolv. Lägg märke till fönstret som ser ut att gå att öppna – snygg och spännande detalj.

Carin Rodebjer sommarhus Foto Mats Hemlin-3

I vardagsrummet finns en öppen spis från 1799 i en snygg grå nyans och en tidsenlig tapet som är snygg mot de gamla möblerna.

Carin Rodebjer sommarhus Foto Mats Hemlin-5

Från vardagsrummet ser man direkt in i köket där starka kulörer på textiler gör sig väl mot det i övrigt ljusa köket med vitt tak, golv och inredning.

Carin Rodebjer sommarhus Foto Mats Hemlin-6

Vill du se fler bilder? Kika igenom bildspelet nedan eller titta in hos mäklaren för alla bilder här! 

10
Visa bildspel

/
...
Visa mer

DELA (667)
PINNA (26)

Annons
Annons

Annons

Laddar