Annons

Annons

Byt högtalare – efter inredning
hogtalare3

Blå, röd eller leopardmönstrad – nu är det möjligt att välja högtalare efter inredningen.

Högtalare är oftast inte hemmets vackraste detalj och inte heller den som säger mest om ens personlighet. Valet har stått mellan svart eller vit om man inte gjort en specialbeställning hos en hifi-specialist. Det vill Andreas Vural och hans företag Happy Plugs råda bot på och lanserar nu högtalare med utbytbara fronter i olika färger och mönster.

Annons
Gilla ELLE Decoration på Facebook

– Med Happy Plugs har vi gjort elektronikprodukter till modeaccessoarer och nu kände vi att det var dags att ge oss in i inredningsbranschen, säger han.

Andreas Vural startade företaget Happy Plugs för fyra år sedan med en idé om att ge människor en möjlighet att uttrycka sin personlighet genom att välja hörlurar efter tillfälle och kläder. Sedan dess har sortimentet utvecklats med mobilskal och kablar, alla med lockande färger och mönster. Med sitt sortiment har Happy Plugs lockat en stor kvinnlig publik och det är med den erfarenheten och det självförtroendet de nu ger sig in i högtalarbranschen.

– 85 procent av våra kunder är kvinnor och vi vet att kvinnor ansvarar för majoriteten av besluten om teknikinköp till hemmet, berättar Andreas.

Högtalaren Sound Piece finns i två storlekar – en större för hemmabruk och en mindre resevariant – och båda ansluts via bluetooth.

Högtalarna kommer att släppas på den svenska marknaden den 19 oktober. Priset för den lilla högtalaren är 899 kr och den stora kostar 1899 kr. Fronterna kostar mellan 99 och 249 kr.

Av Karin Ohlsson-Leijon

hogtalare2

hogtalare1

 

hogtalare

DELA (227)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar