Annons

Annons

Nu finns PinAround the World – smarta kartan för dig som vill minnas alla resorNu behöver du inte längre leta efter den perfekta kartan att nåla upp dina resmål på. Erika Holm har skapat PinAround The World.


Att resa är något som många av oss bara älskar. Att sedan få berätta om var vi åkt och visa på en karta är det bästa. Erika Holm fick en idé om att skapa ett koncept med den ultimata kartan att kunna nåla upp sina resmål på när hon för fyra år sen besökte en granne. Konceptet skulle bli hennes företag PinAround. Att förverkliga idén var lättare sagt än gjort då hon ville att det skulle finnas en miljömedvetenhet i produktionen.

Annons
Gilla ELLE Decoration på Facebook

– Det är viktigt att göra det man kan för miljön och jag ville ha en produktion som var så miljövänlig som möjligt.

900_PinAround_ErikaHolm_pinmap

Det var svårt att få tag på rätt material och rätt företag för det hon ville skapa men efter många om och men fick hon till slut kontakt med ett företag som var baserat i Höganäs som gör sammanpressade pappkartonger som känns som trä. Själva kartan har Erika designat själv eftersom hon ville ha en traditionell karta med en modern touch. Hon planerar att så småningom utöka sortimentet med kartor i flera färger. Hon vill även göra kartor för mindre områden. Just nu heter produkten PinAround The World.

– Tänk att göra PinAround Europe eller PinAround Sverige. Det skulle vara roligt!

Nålarna som Erika säljer är från Kina och ser ut som små knappnålar med olika färger så att fler i familjen eller vänkretsen kan pinna. Hon vill även göra en större kollektion av nålarna där produktionen känns mer miljömedveten. Kanske små pappersflygplan eller pärlor.

900_PinAround_ErikaHolm_Jetsonn

Kartan och ett set med nålar kan du köpa på pinaround.se för 599 kr. Vill du lägga till fler nålar går det att köpa till. Erika tycker att kartan är den perfekta presenten eftersom folk gärna pratar om sina äventyr.

– Folk vill kanske skryta lite och berätta var de varit. Det blir en personlig inredningsdetalj och något man kan ta på!

DELA (278)
PINNA (1)

Annons
Annons

Annons

Laddar