Annons

Annons

Nostalgitripp i ELLE Decorations arkiv från -92/93!
Nyfikna på hur inrednings-trenderna såg ut för 23 år sedan och hur mycket som lever kvar i våra hem än idag?

Vi satte oss ner och kollade igenom ELLE Decorations arkiv från de första två åren 92-93 och hittade några riktigt gamla godingar!

Annons

hem nr 1 1992.3

1992 Höst– En klassisk mässing säng fyller det övre rummet och ger en lite rustik känsla. Till, är det rutiga kappor över sängborden. Biedermeier-sängar med orentaliska tyger och överkast. I det rutiga sovrummet faller den veckade sängkappan ihop med det allmogerutiga.  (tyg från pierre frey och canovas/hagtex)

Gilla ELLE Decoration på Facebook

hem nr 1 1992

1992 Höst– Klassisk engelsk inredd stockholms våning med flera Mulberry möbler och samlade antikviteter. På matskåpet har man torkat bröllopsbuketten.

hem nr 2 1993.2w

1993 Vår– Färgglada och personliga rum handmålade med lackfärg. Stolsöverdrag, blommor och mönster är målade på fri hand med lack och textil-färg. Till och med de gamla toalettmöblerna förnyas med ny livlig färg.

hem nr 2 1993.3w

1993 Vår– Till vänster en pampig spegel bredvid det lyxigt vita badrummet och arbetsrummet där serie och popkonstfantasten inrett posters och auktionsfynd. Till höger grangesängar med ”hi-tech” tvn nära till hands. (NK och Läderlands)

hem nr 3 1993.2

 1993 Höst- Uppe till vänster är den färgglada badrumskakelväggen prydd med tavlor. Under matchar kalkstensbadkaret med tavlan ovanför. Till höger fyller charmiga speglar väggen och de blommiga porslinstallrikarna går ihop med den lika blommiga tapeten.   Träinbyggt badkar.

Text & foto av: Emilia Hörnfeldt

DELA (0)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar