Annons

Annons

Musik uppåt väggarna
Photo-Wall-Agent-Bauer-Maja-StenHur ser din favoritlåt ut? Den frågan fick fem illustratörer från Agent Bauer av tapetföretaget Photowall. Resultatet är en tapetkollektion som trots illustratörernas distinkt olika stilar känns oväntat sammanhållen. Var och en har valt sin egen låt och tolkat den fritt, men trots de fria tyglarna har alla landat i någon form av naturmotiv. I tider av klimatångest, ekonomisk turbulens och krigshot tycks vi alla längta tillbaka till naturen!

Annons

Maja Sten tolkar Kimya Dawsons My rollercoaster som naturens egen berg- och dalbana.

Photowall Agent Bauer Maja StenLika färgstark som lekfull! Alla tapeter kan beställas efter egna mått och kostar 360 kr/kvm. För den som inte har en hel vägg över finns motiven även som canvastavlor, pris från 244 kr

Photo-Wall-Agent-Bauer-Clara-AldenPrecis som vissångaren Jan Johansson tolkade svenska klassiker i jazzversion, tolkar Clara Aldén den svenska floran med en oväntad twist: alla avbildade växter är nämligen giftiga.

Photowall Agent Bauer Clara AldenLåten som illustreras är Berg-Kristis polska. Visst är det spännande hur mycket en bild förändras när den förstoras till väggstorlek?

Photo-Wall-Agent-Bauer-Martin-BergstromMartin Bergström tapet är en hyllning till Klaus Nomis mäktiga Cold song

Photowall Agent Bauer Martin BergströmIstappar, törnen eller en galopperande zebraflock – vad ser du i mönstret?

Photo-Wall-Agent-Bauer-Cecilia-CarlstedtNär Cecilia Carlstedt skapade sin närmast inverterade, fotorealistiska växttapet inspirerades av hon av Nouvelle Vagues A forest.

Photowall Agent Bauer Cecilia Carlstedt 2Att välja en mörkare tapet på en eller flera väggar kan vara väldigt effektfullt!

Photo-Wall-Agent-Bauer-Graham-SamuelsGraham Samuels inspirerades av ekskogarna i hemlandet England och Midlakes Core of Nature.

Photowall Agent Bauer Graham Samuels

STYLING Martin Bergström FOTO Anders Lindén  PORTRÄTT Katarina Matsson

DELA (0)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar