Annons

Annons

Montana tar förvaring till en ny nivåSnygga förvaringslösningar och härliga färger kan vi aldrig få nog av. Under 3 days of design visade Montana det bästa av två världar när de skapade ett helt hem i sitt showroom i Köpenhamn.


Förra veckan gick Danmarks största designevent 3 days of design av stapeln i Köpenhamn. Förvaringsföretaget Montana presenterade då det nya konceptet Montana Home, ett helt hem uppbyggt i sitt showroom. Förvaring och färger har alltid varit något Montana har experimenterat med, men det nya konceptet Montana Home har tagit detta till en ny nivå.

Annons

– Vi vill visa hur Montanas produkter kan användas i alla hemmets rum, från barnrummet och badrummet till vardagsrummet och köket. Här kan vi visa ett riktigt exempel på hur en familj kan använda våra produkter, säger Montanas vd Joakim Lassen.

Hemmet är hela 215 kvadratmeter och består av ett vardagsrum i kombination med kontor, två sovrum, en hall och ett kök och har ritats av den danska arkitektfirman Vilhelm Lauritzen och visar hur moderna förvaringslösningar kan användas i hela hemmet.

Montana showroom 3 days of design8

Montanas förvaringslösningar finns i 36 olika moduler och 42 olika färgsättningar och skapar många möjligheter för att inreda och förvara. Köket i Montana Home blev en riktig snackis förra veckan med sin härliga färgsättning och smarta lösningar.

Montana showroom 3 days of design7

Bakom köket finns det kombinerade vardagsrummet och kontoret. Genomgående i hemmet har Montana satsar på en järv färgpalett för att ge den skandinaviska inredningen ett lyft.

Fortsätt inspireras av härliga färger, förvaringslösningar och snygg inredning i bildspelet nedan! 

13
Visa bildspel

/
...
Visa mer

 

 

DELA (36)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar