Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Shoppingredaktören: 10 trendplagg jag vill bära nu men även i vår

24 jan, 2024 
AvSandra Bohlin
vår kläder dam 2024
Preppa garderoben med favoriter som både passar nu men även i vår! ELLEs shoppingredaktör listar plaggen som toppar hennes lista.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Vi är just nu i en mellanperiod mellan säsonger och det kan vara svårt att hitta inspiration till snygga looks som både håller värmen men som ändå hintar lite om att våren snart är på ingång. ELLEs shoppingredaktör Sandra Bohlin har samlat sina 10 favoritplagg att bära just nu men som även passar perfekt till vårlooksen när värmen väl är här. Fixa snygga looks med den korta ullkjolen, kavajen som passar både nu men även som vårjacka och den trendiga långa jeanskjolen – spana in plaggen nedan!

vår kläder dam 2024
Klicka på bilden för att komma direkt till kavajen.Foto: Twist & Tango

Trendplaggen att bära nu och i vår – shoppingredaktörens favoriter

Här hittar du Sandras toppfavoriter att bära nu under senvintern men även i när vårsolen vär kikar fram. Vilka blir dina favoriter?

Annons

Ullkavaj

Twist and Tango

Grå ullkavaj, designad med en bekväm boxig passform och en enkelknäppt knäppning. Perfekt att bära nu och som vårjacka i vår!

Jeanskjol

HM

Med en snygg jeanskjol i basgarderoben fixar vi trendiga looks oavsett säsong. Dessa från Twist & Tango är en nyfunnen favorit!

KÖP KJOLEN HÄRReklamlänk
Annons

Vit basskjorta

Twist and Tango

Den vita skjortan är ett måste i garderoben och gärna i den oversized variant som kan bäras till allt från minikjolen och stövlar i vår som till kostymen i vinter!

Boots

Pavement

Vilka skor är värda att investera i? Jo de tidlösa svarta skinnbootsen är ett kap och kan användas både under vintern som på våren och ger dig enkelt en snygg vintagelook.

KÖP SKORNA HÄRReklamlänk
Annons

Tanktop

Twist and Tango

Tanktoppen är en av de mest användbara basplaggen och kan bäras både under koftan och kavajen som ensam – satsa på en randig variant i vår!

KÖP TOPPEN HÄRReklamlänk

Stickad kofta

Gina tricot

En av de senaste trenderna är den stickade koftan som enkelt kan slängas över en t-shirt och ger direkt en trendig look – här är vår favorit!

KÖP KOFTAN HÄRReklamlänk
Annons

Figursydd kavaj

Twist and Tango

Den skräddarsydda kavajen är verkligen ett måste i årets trendgarderob och oavsett säsong så löser den alla klädkriser och kan bäras till allt från kostymbyxorna som över klänningen i sommar!

Kort ullkjol

Arket

A-linjeskuren minikjol i en ullblandning med en borstad, luddig yta som både värmer nu och i vår. Styla med en oversized skjorta och vårlooken är fixad!

KÖP KJOLEN HÄRReklamlänk
Annons

Blus

And Other Stories

Festen, kontoret eller aw:n – en stilsäker blus är alltid ett bra val och kan rädda många klädkriser! En långärmad variant passar både nu och i vår.

KÖP BLUSEN HÄRReklamlänk

Tidlös svart väska

Acne Studios

En snygg svart skinnväska är ett måste oavsett säsong och denna från Acne är verkligen en favorit som passar till alla lägen!

Annons

Foto: Twist & Tango

Se mer:

Nobelklänningarna som kronprinsessan återanväntBrand logo
Nobelklänningarna som kronprinsessan återanvänt

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons