Annons

Annons

Min stil – uppsnyggaren Mimmi Staaf
mimmi staaf_1

Vi har träffat Mimmi Staaf som köper äldre stoppmöbler och ger dem nytt liv i sin kombinerade verkstad och butik i Midsommarkransen. Läs med om Mimmi här!

ull lamm

 

Krullig kamrat

”Mitt absoluta favoritmaterial när jag klär om möbler är ull. Det är både hållbart och vackert. Och så har jag en dröm om att någon gång i framtiden ha några egna får.”

Annons

2011-volkswagen-caddy-van

Trogen transport

”Det är egentligen mot mina principer, men jag älskar vår skåpbil! Bara att slänga in saker när man ska någonstans eller när man är på loppis.”

Colour Carpet

Fint fotfäste

”Mattan Colour Carpet har precis mina färger och jag gillar det grafiska uttrycket med boxarna. Jag har den i vardagsrummet. Ett mästerverk!”

Colour Carpet, design Scholten & Baijings för Hay.

Omin käsin

Inspirerande läsning

”Boken OK – Omin käsin är skriven av de finska designbloggarna Riikka Kantinkoski och Susanna Vento. Den innehåller tips på saker man kan göra själv, men framförallt är bilderna väldigt inspirerande. Jag gillar verkligen deras formspråk.”

tapetsering möbel

Skaparlust

”Jag gick en kvällskurs i tapetsering efter att jag hade slutat gymnasiet. Direkt efter första projektet, en pall med tyg från Svenskt Tenn, kände jag att det här ville jag ägna mig åt!”

Foto: Joakim Johansson

mimmi staaf

På rätt plats

”Jag både bor och har butiken i Midsommarkransen. Det är som en småstad i storstaden, sådär lagom personligt. Många som bor här känner väldigt starkt för Midsommarkransen och det tillför en härlig känsla.”

Namn: Mimmi Staaf

Gör: Driver butiken Mimmi Staaf Möbelmakeri

Bor: I Midsommarkransen

Aktuell: Ständigt med nya möbler

DELA (0)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar